Kto obserwuje to co się dzieje w #polskirap, zapewne słyszał o nowej edycji #mlodewilki by #popkiller. Moje pytanie do ciebie, czytelniku: Co ty sądzisz o tej edycji? Pojawiło się dość sporo kontrowersji wobec wielu postaci, natomiast w mojej nieskromnej opinii, podobne narzekania pojawiały się przy edycji piątej, natomiast efekt końcowy był w mojej opinii bardzo dobry, podobnie w tym przypadku: chociaż jeden z wilków przypadnie do gustu każdemu (no może poza fanami Rogala DDL czy innego podziemia). Ja dzięki tej edycji odkryłem pana #zeamsone, który w mojej opinii narobi jeszcze trochę bigosu :) Właśnie kawałek chłopaka z '00 (sic!) wlatuje jako następny ___________________________________________________________________________________________________
#konsoletakoksa to tag w którym umieszczam #muzyka, a dokładniej #polskirap czy #rap ze świata, w mojej opinii warte uwagi. Pod tagiem wrzucam w dość losowym odstępie czasu linki do kawałków, wraz z przedstawieniem dlaczego wybrałem taki a nie inny. Zachęcam każdego zainteresowanymi klimatami do obserwacji.
@xEwald: Sprawdź koniecznie patera i jego kawałek na kanale NNJL. Jak na moje newschool potrzebuje takiej postaci jak on. Poza Paterem, Zeamsonem, Jankiem i Pivotem nie znam nikogo. Mam nadzieję że pokażą na co ich stać :)
@Koxxus: Co uważam? No jest okej, ale nie wiem po jaką cholerę jest ich aż 12. Syn Magika XD. 12 osób to bym widział we Freshmanach XXLa gdzie w tym roku stawka jest naprawdę bogata.
@MarianAlkoholik: A co powiesz o Janie-rapowanie? Albo Kamilu Pivocie? To są postaci dość wyraziste w mojej opinii. Co do promocji popkillera, no niestety taka jest prawda, chociaż np. mi pomaga odkrywać nowe postaci, które gdzieś mi umknęły
@kwmaster: Też mnie zastanawia obecność Fejza, natomiast należy podkreślić, że przynajmniej 10% młodych wilków nie tworzy, nie rozwija się i kończy. Chociażby Tymin i Duchu z tamtej edycji, czy Diset z 4. edycji. Być może dlatego dają więcej, aby więcej osób wypromować, who knows dlaczego jest tam tyle osób.
@Koxxus: Nie. Nadal twierdze, że syn Magika jest tam bo jest synem Magika i coś tam robi, ale zawsze będzie w cieniu ojca, który ma status legendy. Z nim jest trochę jak z mitycznym SIOSTRZEŃCEM MAŁYSZA, który w każdym (za każdym #!$%@? razem) wywiadzie jest pytany o bycie siostrzeńcem Małysza.
@Koxxus: Strasznie kibicuję Zeamsonowi, pierwszy jego track przesłuchałem w 2016 i od tego czasu śledzę jego pracę. W tych młodych wilkach wydaje się w porządku, ogarnia, ma szacunek do innych. Lubię go i #!$%@?ło mnie to, jak na https://www.youtube.com/watch?v=Ux_Of12pBvU próbowali go zaczepiać. Wrr.
___________________________________________________________________________________________________
#konsoletakoksa to tag w którym umieszczam #muzyka, a dokładniej #polskirap czy #rap ze świata, w mojej opinii warte uwagi. Pod tagiem wrzucam w dość losowym odstępie czasu linki do kawałków, wraz z przedstawieniem dlaczego wybrałem taki a nie inny. Zachęcam każdego zainteresowanymi klimatami do obserwacji.