Wpis z mikrobloga

Witam Mirki mam do was pytanie. Nie jestem brzydki chłopak 185cm wzrostu + trenowałem akrobatykę za dzieciaka + trochę kalistenike. Lvl 25 here. Pracuje w IT ale nie programista 15k. Bardzo spodobała mi się pewna dziewczyna ale jest zajęta przez znanego youtubera Marcina Krasuckiego, który niedawno stracił swój kanał. Bardzo chciałbym się z nią umówić ale nie mam pojęcia czy w ogóle jest na to szansa. Żyje trochę w innym świecie i nie bardzo wiem jak w te związki. Czy dziewczyny mimo, że są z kimś w związku potrafią umówić się z kimś na pizze albo na wyjście do kina czy to raczej niemożliwe? Czy jest w ogóle szansa na to jedno spotkanie? Jest to moje największe marzenie i cel w tej chwili. Chciałbym chociaż spróbować bo sądzę, że mógłbym spokojnie konkurować z jej teraźniejszym chłopakiem nie tylko aparycją ale także ilością zainteresowań i lepszym poczuciem humoru. Tak więc wracając do sedna. Czy dziewczyny będące w związkach dają się namówić na takie spotkania bardziej " przyjacielskie" w celu poznania itd.? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wychodzimyzprzegrywu #rozwojosobistyznormikami #randki
  • 14
  • Odpowiedz
@hellraiser: Dokładnie tak. Ale mógłbyś jej tutaj nie obrażać. Nie wydaje mi się aby faktycznie była tam dostępna bo wtedy mój problem miałbym z głowy. A za takie wspólne wyjście to mógłbym zapłacić. Nie liczę na wiele ale chociaż to jedno spotkanie.
  • Odpowiedz
@wonsztibijski Nowo poznane osobistości!
Tyle, że to ja ją kopnąłem w d... bo przeczuwałem, że tak to się skończy, a ona obiecała, że już nie będzie się umawiała z nimi na takie "spotkania" no ale nie dotrzymała słowa!
  • Odpowiedz
@John_archer: Nie chcę z nią żadnych związków. Serio bardziej mi zależy na tym aby się spotkać. Co będzie dalej zależy tylko od niej. Jak możesz nazwać to wpieprzaniem. Nawet nie mam zamiaru się narzucać. W tym poście pytałem tylko jakie są szansę i czy takie sytuacje się zdarzają.
  • Odpowiedz
@MistrzRadomiaiSosnowca: Nie miałem nigdy mało kontaktu z kobietami. To, że nie byłem nigdy związku świadczy tylko o tym, że nigdy nie wyciągałem z tych kontaktów nic więcej. Wręcz przeciwnie bardzo lubię przebywać i rozmawiać z kobietami bo są miłą odskocznią od życia codziennego. Zawsze lepiej porozmawiać z ładną kobietą niż z jakimś kumplem. Wstyd się przyznać ale często takie rozmowy traktowałem jako zabawę dla przyjemności nawet często zarzucając tematy, które mogą
  • Odpowiedz