Aktywne Wpisy
Itslilianka +73
Co dalej chłopaki bo nigdy nie doszedłem do tego poziomu
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
z turbodebila robią gwiazdora
balon tak napompowali, że pęknie ot pierwszego gwizdka sędziego w meczu z senegalem
to musi jebnąć, nie ma opcji
To jest jeden z lepszych pomocników w kadrze. Peszko wiadomo, Jędza jedzie tylko dlatego że może grać na każdej pozycji w obronie
Wiadomo, że wszystko się wyrównało i na turnieju nie będzie ogórków, ale trzeba się szanować. Mamy fajną grupę doświadczonych zawodników. Jako drużyna fajnie się prezentowali na Euro i w czasie eliminacji.
@ZOOT: Kurde przez takie komentarze często nie
@wiktorek_pl: a co do Twojej wypowiedzi nic odkrywczego nie powiedziałeś
@murarz_tynkarz_akrobata: Wiem, że wtedy był chwalony. Ja akurat mocno analizowałem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu