Wpis z mikrobloga

Ale się lawina hejtu wyleje na kadrę po mundialu. To jest cisza przed burzą ale już to widzę co się stanie jak zgarniemy #!$%@?. Za dużo zawodników na zgrupowaniu, wykreślanki jak w tańcu z gwiazdami, zmiany ustawienia, zamiast treningów to tylko heheszki, filmiki, autografy i inne helikoptery. Peszko, Jędrzejczyk i Mączyński w kadrze, dziennikarze wchodzący w dupę zawodnikom i PZPN-owi itp. Wszystkie asy z rękawa wyciągną ci, którzy teraz jako pierwsi liżą po fiutach kadrę. Najpierw będzie huk pękających dup słyszany w Nowej Zelandii a potem ruszy lawina tych niezależnych dziennikarzy i Januszy, którzy będą próbowali udowadniać, że oni wcale nie pompowali balonika xD #pilkanozna #reprezentacja #mundial
  • 33
  • Odpowiedz
@tomekwykopuje: @NiebieskiGroszek: @Oskarek89: Jeszcze zapomniałem, że Lewandowski wyłapie za zamieszanie z transferem. Ja się z tą kadra nie identyfikuje już tak jak na euro. Oczywiście, że chcę żeby wygrali ale za dużo tutaj bucow i przygłupów, którzy się ujawnili przez ostatni rok. A Mączyńskiego krytykuję od spotkania eliminacyjnego do euro z Gruzją i się swojej opinii trzymam konsekwentnie.
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: . Dziwi mnie, jak niektórzy już są przekonani, że przegramy z każdym w grupie. To takie typowo polskie kompleksy. Podejście do życia, że we wszystkim jesteśmy gorsi od innych nacji. A to guzik prawda.
Wiadomo, że wszystko się wyrównało i na turnieju nie będzie ogórków, ale trzeba się szanować. Mamy fajną grupę doświadczonych zawodników. Jako drużyna fajnie się prezentowali na Euro i w czasie eliminacji.
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: przypomniało mi się jak przed Mistrzostwami w Korei spuszczali się w tv że jaka to idealna grupa nam się trafiła. Eksperci już nas w półfinałach widzieli. A tu jeb jeb jeb z lasera (Pauleta, ty draniu :( ) i po dwóch meczach do domciu. Kutfa żeby się teraz nie stało to samo. Senegal i Kolumbia to nie żadne siuśki spod bloku.
  • Odpowiedz
Dziwi mnie, jak niektórzy już są przekonani, że przegramy z każdym w grupie. To takie typowo polskie kompleksy. Podejście do życia, że we wszystkim jesteśmy gorsi od innych nacji. A to guzik prawda.

Wiadomo, że wszystko się wyrównało i na turnieju nie będzie ogórków, ale trzeba się szanować. Mamy fajną grupę doświadczonych zawodników. Jako drużyna fajnie się prezentowali na Euro i w czasie eliminacji.

@ZOOT: Kurde przez takie komentarze często nie
  • Odpowiedz
Jak Oskarek często #!$%@? głupoty (tak wiem zwykle trolluje ludzi) tak tutaj zgadzam się z nim. Już był okres kiedy Mączyński nie grał, a w kadrze i tak #!$%@?ł - okres kiedy przebywał w chińskim klubie. Grzał tam ławe, miał problemy, a mimo wszystko przyjeżdżał na kadrę i dawał z siebie wszystko, ba nawet brame potrafił jebnąć w eliminacjach wtedy :)
@wiktorek_pl: a co do Twojej wypowiedzi nic odkrywczego nie powiedziałeś
  • Odpowiedz
Jak Oskarek często #!$%@? głupoty (tak wiem zwykle trolluje ludzi) tak tutaj zgadzam się z nim. Już był okres kiedy Mączyński nie grał, a w kadrze i tak #!$%@?ł - okres kiedy przebywał w chińskim klubie. Grzał tam ławe, miał problemy, a mimo wszystko przyjeżdżał na kadrę i dawał z siebie wszystko, ba nawet brame potrafił jebnąć w eliminacjach wtedy :)

@murarz_tynkarz_akrobata: Wiem, że wtedy był chwalony. Ja akurat mocno analizowałem
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: no, wtedy Krycha robił robote za dwóch, bo był w życiowej formie. Ale ogólnie nie ma co sie #!$%@?ć do Mąki, serio. Wirtuozem futbolu to on nie jest, ale daje rade na tej pozycji i jest sprawdzony w kadrze. Kogo wybierze Nawałka to jest jego decyzja i on raczej wie najlepiej kogo dobrać. Jedyny piłkarz, który zapewne nie pojedzie, a wydaje mi się, że byłby naprawde przydatny to może być
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: @NiebieskiGroszek: gdzie wy niby macie pompowanie balonika? Chyba w waszych januszowych głowach. Teraz każdy tonuje nastroje, podchodzi do wszystkiego na spokojnie. Balonik to był w 2002 roku jak jechaliśmy po mistrzostwo albo w 2006 gdy Janas wybierając kadrę zrobił chyba losowanie a potem ogłosił wszystko na konferencji w stylu tańca z gwiazdami.
  • Odpowiedz