Aktywne Wpisy
Altru +1210
KRZYSZTOF_DZONG_UN +233
Przeklęci lewacy znowu robią jakieś durne happeningi zamiast zajmować się polityką na poważnie!
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
A nie sorry, to nasza gwiazda prawicy, znana z tego, że ma długie nogi i jest "w miarę ładna" jak na środowisko kuców xDDDD
Pierwszy dzień nowej kadencji Parlamentu Europejskiego i już Konfederosja musi przynosić nam wstyd xDDDD Chryste Panie a co będzie, jak gżegoż zacznie swoje performance...
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji #neuropa
Mówię mu (zgodnie z prawdą), że jak sprzedawałem mu auto sprzęgło było OK, zresztą sam jeździł przed zakupem i nie miał uwag. "Ale to za szybko się posypało..." usłyszałem.
Gość zaczął insynuować że ja wiedziałem że to pada, ogólnie robił ze mnie januszexa co sprzedaje auta z wadami ukrytymi. Spławiłem gościa i teraz siedzę mocno #!$%@?.
Proszę o Wasze opinie w sprawie.
#motoryzacja #januszebiznesu #pytanie
Nie chcę się tu uzewnętrzniać, ale auto naprawdę było zdrowe i porobione wszystko. Z ręką na sercu nic nie zataiłem, gość z samochodem dostał plik faktur z ostatnich 9 lat (auto od nowości w rodzinie). Przebieg oryginalne 180 kkm, nic nie kręcone...
@O_ty_Pierunie: Hyundai I30
Kto ma miękkie serce ten ma twardą dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Veloce: nie no, dopiero robił. Rzekomo pierwszy miesiąc nigdzie dalej nie jeździł i nie było objawów żadnych...
Powiem szczerze nie boję się odpowiedzialności z tytułu rękojmi, sądownie też mi raczej nie jest w stanie nic udowodnić, tym bardziej że sprzęgło można zjechać w ciągu paru dni. W umowie mam zapis, że kupujący zna stan pojazdu i nie zgłasza uwag.
Mi się bardziej rozchodzi o ludzką mentalność. Gość z góry zakłada, że wiedziałem że mu się to #!$%@? i że to ja przycwaniaczyłem jego