Wpis z mikrobloga

  • 0
@chixi na to mam dobry patent - oprócz pomidorowej ;) Mięso i warzywa zmiel razem z wątróbką smażoną z jabłkami, dodaj jajko, upiecz. Wychodzi zajebisty pasztet, który z powodzeniem można mrozić.
  • Odpowiedz
  • 0
@JuneJohn przepisów nie mam ale może Cię zainspiruje
https://www.instagram.com/p/BY0Who5Av9L/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1xjnwbxre4xoa
https://www.instagram.com/p/BZES_qNAdXV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ivw39rdxp87p
https://www.instagram.com/p/Ba_CCauA-Yy/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tfimbb35hipa
https://www.instagram.com/p/Bdx5aMTnnZw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2biz8nx02nly
https://www.instagram.com/p/BfsFwXgH92H/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1f5jfgc8gj2tg
https://www.instagram.com/p/BaWxMByA8R3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lh08fc0r7qag
Generalnie najlepiej i najprościej: przyprawić na ostro (może być gotowa mieszanka przypraw do steka np albo sól, pieprz, chili, kolendra, kumin), rozbić i usmażyc na smalcu w plastrach albo pokroić w kostkę, przyprawić jw. podsmażyć, dusić do miękkości i pod koniec dodać dużą cebulę. Tak robię najczęściej :)
  • Odpowiedz