Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #ateizm #gimboateizm ciekaw jestem gdzie można spotkać z większym prawdopodobieństwem dziewczynę ateistkę. Oczywiście po za różnymi spędami #!$%@? lewactwa. Nie wyobrażam sobie związku z wierzącą osobą. Mój brat teraz ze swoją przyszłą żoną co niedziele do kościółka. Nie zniósłbym tego :)

#tatuaz nie mój, może powinniśmy nosić znaki identyfikacyjne jak żydzi w getto? :) #czarnyhumor
Pobierz
źródło: comment_cMhEjYmgAlUxi9dnNDlbIGcYonuSEuTY.jpg
  • 8
@Thailo: ja tam kiedyś poszedłem, bo ktoś z rodziny zafundował dziadkom rocznice ślubu z taką mszą. Normalnie 40 osób wali wino z jednego kielicha, bez ścierki. Zamiast w ławkach siedzą przy stole. Ponoć są jakieś kręgi wtajemniczenia i watykan się krzywi ;)
@arekdomek: Wbrew pozorom wielu ludzi "prawicy" rozumie, że religia jest tylko sposobem na przekazywanie kolejnym pokoleniu pewnego systemu wartości.Więc ateistki nie musisz szukać tylko wśród idiotek ;]
@arekdomek serio nie znioslbys postać w jakimś budynku godzinę raz w tygodniu, bo osoba z którą jesteś chce iść z tobą xd Babcia nieraz poprosi bym ją zawiózł i odwiozl do kościoła. Sam nie chodze, ale korona mi z głowy nie spadnie, chociaż wiem, że to waste of time