Wpis z mikrobloga

@Szczykawa: pierwsze co rzuciło mi się w oczy, i co mnie boli, to ilość slotów badań. Imo o jeden za dużo, za bardzo idzie się wybić. :c

Btw. planujesz może tłumaczenie angielskie? Osobiście zawsze gram na wersji angielskiej i trochę mnie boli jak muszę na polską przełączać żeby mieć wszystko tak jak należy. W razie czego mogę pomóc wolnej chwili. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jotu: Mogę na szybko wrzucić fixa żeby na angielskiej wersji się też wyświetlało wszystko z moda, tyle że po polsku. Jeśli chcesz.

Tłumaczenia nie planowałem na razie. Jak się zdecyduje to na pewno się odezwę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo tego nie ma w sumie.
  • Odpowiedz
@Szczykawa: byłoby spoko, bo jak w polskiej wersji czasem coś czytam to mimo że wiem o co chodzi, to mam jedno wielkie WTF na twarzy. :D

Fakt, dużo nie ma, dlatego wiem, że w wolnych chwilach jak coś nawet sam dałbym radę dość szybko to ogarnąć. :D
  • Odpowiedz
@Jotu: Poszedł update z tekstem dla ang wersji.

I w-------m slot badawczy, teraz startuje się z 3. Myślałem że każde mocarstwo startuje z 3, ale zobaczyłem że Francja ma 3 więc lepiej nie koksić za bardzo. Niech będzie wyzwanie xd Chociaż i tak balansować jeszcze będę pewnie.
  • Odpowiedz