Oto i jest wersja early acces moda. Posiada drzewko focusów, trzech dowódców. W planach mam dodanie nowych doradców, nowe focusy i więcej generałów. Po prostu chciałem wypuścić jak najszybciej ( ͡°͜ʖ͡°)
@Szczykawa: pierwsze co rzuciło mi się w oczy, i co mnie boli, to ilość slotów badań. Imo o jeden za dużo, za bardzo idzie się wybić. :c
Btw. planujesz może tłumaczenie angielskie? Osobiście zawsze gram na wersji angielskiej i trochę mnie boli jak muszę na polską przełączać żeby mieć wszystko tak jak należy. W razie czego mogę pomóc wolnej chwili. ( ͡°͜ʖ͡°)
I w-------m slot badawczy, teraz startuje się z 3. Myślałem że każde mocarstwo startuje z 3, ale zobaczyłem że Francja ma 3 więc lepiej nie koksić za bardzo. Niech będzie wyzwanie xd Chociaż i tak balansować jeszcze będę pewnie.
Oto i jest wersja early acces moda. Posiada drzewko focusów, trzech dowódców.
W planach mam dodanie nowych doradców, nowe focusy i więcej generałów. Po prostu chciałem wypuścić jak najszybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopobrazapapieza #hoi4 #hoi4szanujepapieza
źródło: comment_thc0CeDYd2MNzRslbhpYvPofyxBm8KU0.jpg
PobierzBtw. planujesz może tłumaczenie angielskie? Osobiście zawsze gram na wersji angielskiej i trochę mnie boli jak muszę na polską przełączać żeby mieć wszystko tak jak należy. W razie czego mogę pomóc wolnej chwili. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tłumaczenia nie planowałem na razie. Jak się zdecyduje to na pewno się odezwę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo tego nie ma w sumie.
Fakt, dużo nie ma, dlatego wiem, że w wolnych chwilach jak coś nawet sam dałbym radę dość szybko to ogarnąć. :D
I w-------m slot badawczy, teraz startuje się z 3. Myślałem że każde mocarstwo startuje z 3, ale zobaczyłem że Francja ma 3 więc lepiej nie koksić za bardzo. Niech będzie wyzwanie xd Chociaż i tak balansować jeszcze będę pewnie.