Aktywne Wpisy
Chrystus +419
PomocnikBob +190
Oglądam film z Polskimi wolontariuszami na kanale Bez Planu i nie rozumiem, jak można nosić emblematy UPA. Oczywiście jestem za pomocą, na ten moment powinniśmy odsunąć niesenacki i wyjaśnić to już w czasie pokoju, ale noszenie flagi UPA obok orzełka jako Polak jest nie do pomyślenia. #ukraina
91.200zł na kampanię przeciwko kryptowalutom?
Od dawna już brakowało mi tu jednej pozycji...
Kosztu zakupu łapek w dół na kilka filmów z YouTube, które promowały kryptowaluty.
Dokładnie w trakcie kampanii wiele filmów dostało pełno łapek w dół,
co bardzo odbiegało od innych filmików z tych kanałów.
Np. filmiki TradingJam i Śniadanie z bitcoinem
Oczywiście udowodnić tego kto zakupił te łapki nie można,
jednak dla każdego jest chyba oczywiste kto wyłożył na to pieniądze.
W raporcie brak takich kosztów...
Tak tylko chciałem wam pokazać "urzędniczą rzetelność" :P
#bitcoin #kryptowaluty #nbp #knf #marketing #reklama #afera
Przecież to nie w interesie Gamellona żeby część pieniędzy przeznaczać na coś takiego zamiast
Piec sobie jakieś nagrania sprzed 2 lat i porównaj że współczesnymi. #!$%@? mu...
Kiedyś go szanowałem za dobre podejście od strony psychologicznej do tradingu. Obecnie jest nadętym cwaniaczkiem...
Choć nie bierzemy pod uwagę jak #!$%@? on może mieć spojrzenie na temat btc. Podobnie jak prezes który twierdzi że być miał nie mieć możliwości dodruku ale powstają fotki!!!!!
A najlepsza jest końcówka tego Expo. Po tych wszystkich jego bredniach Bentyn miał dość i ironicznie sobie zażartował "Bitcoin zużywa za dużo energii i dlatego będzie zdelegalizowany". On nawet nie skumał że to ironia, myślał że Bentyn mówił poważnie i mu przytaknął!!! No
Tyle że on tak siedział jedynie w wątku spekulacyjnym... Gdzie indziej mógł gadać o samej cenie i analizie? Cała reszta go nie obchodzi.
Poważnie Pawlo, ja się ich nasłuchałem sporo a i tak mnie nadal szokują.
Słowa prezea: "Bitcoinów miała być ograniczona ilość, bez możliwości tworzenia nowych i co? Pełno forków robią, pełno nowych BTC teraz"
Zaorski odnośnie BCH "w bitcoinie przecież deweloperzy się kłócą ze sobą". Ogólnie on widzi to tak że część programistów chciała "coś tam z btc" (nie ma pojęcia
Nie hejtowalem go, wręcz przeciwnie...
Jednak krypto są jak akcje spółek a tam liczy się bardziej fundamentalna analiza. Cena reaguje na wiele rzeczy, na strategie firmy, ruchy ich konkurencji, wyniki kwartalne, partnerstwa, zmiany prezes i wiele innych