Wpis z mikrobloga

Halko! Nie każdy może zdaje sobie sprawę że optymalna linia jazdy na RBR jest inna niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Zostawiam mini poradnik dla nowych (ʘʘ) Nie musicie dziękować.

#acleague #simracing
czaksniff - Halko! Nie każdy może zdaje sobie sprawę że optymalna linia jazdy na RBR ...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DFGT: przejrzałem nagranie z 3ciej osoby, owszem, ale nie opuszczałem tarek, a jak linię mijałem to serio nieznacznie. Tutaj w niektórych miejscach tarka jest zupełnie pomijana.
  • Odpowiedz
@Bayer: Skumałem. Przecież dobrze wiem, ze tak można jeździć, sam to jakoś wczoraj czy przedwczoraj testowałem i sprawdzałem. Dla mnie też to jest absurdalne, ale co zrobić. Jakbym pamiętał, że takie jaja są możliwe na RBR to bym głosował na inny tor.
  • Odpowiedz
@czaksniff: SZOK!!! Tylko, że mi na szczęście po takim wyjeździe od razu daje na czerwono i nie zalicza czasu, wiec widocznie mam dobrą wersję RBR (jeszcze nic nie zmieniałem i mam chyba te dodatki OSRW SimRace.pl)…
Trochę niesprawiedliwe, że tłukę n razy bo gdzieś wyjadę, a ktoś kto wie zrobi kilka kółek i PRO w kieszeni...
Na preQ powinno być "nazi", a luźniejsze, ale przemyślane gdzie, co i jak na
  • Odpowiedz
@ACLeague Też chciałbym jasnej deklaracji czy zamierzacie coś z tym zrobić, bo jeśli tak, to trochę szkoda teraz czas marnować na kręcenie kółek.
  • Odpowiedz