serce chce wyskoczyć, cały się pocę, ciężki oddech, czasami wrażenie jakbym w ogóle nie oddychał pomimo brania oddechów, poczucie że nie mogę nic zrobić, patrzę w lustro i nie poznaję samego siebie, cały dzień jakieś dziwne paranoje no i ten strach, w nocy podobnie, tylko inaczej
serio, myślałem że pora żegnać się z tym światem ale względny spokój zachowany xD to wszystko pewnie było tak odczuwalne przez brak snu, nie wiem i nie polecam
głupio mi o tym pisać, no ale może ktoś dzięki temu zrobi sobie od czegoś przerwę w odpowiednim czasie i nie będzie musiał odczuwać takich lub większych nieprzyjemności
ja robiłem sobie przerwę od takich substancji chyba każdego tygodnia i co najważniejsze nie wpadam w ciągi, no nie? ( ͡°͜ʖ͡°)
plus tego co się stało jest taki że nie odczuwam (chwilowo pewnie) chęci przywalenia bo widzę jakie to żenujące od kilku minut zastanawiam się czy to w ogóle wysłać ale #!$%@?, glodny jestem (#!$%@? wreszcie xDDDD) i zobaczę co dalej
@szpila68i na imprezy wolę zwykłe typowe stimy, klef jakoś mnie #!$%@? wtedy bo gdzieś zanikam, walnalem sobie troche nepa i jakos w planach mialem to normalnie skończyć xD ale po 20 min jeszcze dowalilem i wiem ze później to śmieci wyniosłem to zakupy przyniosłem i inne takie, nie chce mi się nawet juz o tym pisac xD
serio, myślałem że pora żegnać się z tym światem ale względny spokój zachowany xD
to wszystko pewnie było tak odczuwalne przez brak snu, nie wiem i nie polecam
głupio mi o tym pisać, no ale może ktoś dzięki temu zrobi sobie od czegoś przerwę w odpowiednim czasie i nie będzie musiał odczuwać takich lub większych nieprzyjemności
ja robiłem sobie przerwę od takich substancji chyba każdego tygodnia i co najważniejsze nie wpadam w ciągi, no nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plus tego co się stało jest taki że nie odczuwam (chwilowo pewnie) chęci przywalenia bo widzę jakie to żenujące
od kilku minut zastanawiam się czy to w ogóle wysłać ale #!$%@?, glodny jestem (#!$%@? wreszcie xDDDD) i zobaczę co dalej
i sorki jesli kogos zaniepokoilem wczoraj xD
#bojowkamedycznegoklefedronu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
tak samo jak o tysiącu innych rzeczy, no i widzisz jak jest
Komentarz usunięty przez autora