Ale fart xD Wczoraj Miedź przegrała z Tychami 1-0 i pomyślałem, że rywale do awansu do Ekstraklasy wykorzystają szansę....ale na szczęście nie. I drugi GKS Katowice i trzecia Chojniczanka przegrali swe mecze i jak Miedź miała 5 punktów przewagi tak ma je nadal, ale mecz mniej do rozegrania Zostaje 5 spotkań a więc 15 punktów. Co za tym idzie Miedzi do awansu brakuje 11 punktów, bo mając 10 moze mieć gorszy bilans z rywalami. #pierwszaligastylzycia #miedzlegnica
@Borys125: Akurat z nią mamy pozytywny bilans bezpośredni xD Z Choniczanką jeszcze gramy więc może być też pozytywny. Z GKS remis i porażka. Zobaczymy, 5 kolejek w tym trzy w Legnicy na których to meczach na pewno będę.
@NapoleonV Zagłębie za to wykorzystali szansę i wygrało z glogowem 1:2 ( ͡°͜ʖ͡°) I to posiadając czerwień na koncie. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) jak tak dalej pójdzie, #!$%@? przegra, Cyganie też to pozostanie walka z właśnie Miedzia (⌐͡■͜ʖ͡■)
@NapoleonV Gejksa w życiu nie awansuje. Miedź się raczej nie da tak łatwo zrzucić z fotela. Prędzej tam Stał będzie albo właśnie Zagłębie niż gejksa xzd
@NapoleonV: Ale czego ty idioto nie rozumiesz XD Popatrz sobie na zeszłe sezony i na ostatnie 6/7 kolejek w wykonaniu gieksy. Teraz znów to samo się dzieje. Ty nawet nie przedstawiłeś żadnych argumentów, czemu to właśnie gks ma awansować, a musisz o jakiejkolwiek rozmowie. A i fajnie ta twoja miedzianka zagrała w piątek z tychami ( ͡°͜ʖ͡°) Miedź akurat awansuje, więc nie musisz się martwić
Zostaje 5 spotkań a więc 15 punktów. Co za tym idzie Miedzi do awansu brakuje 11 punktów, bo mając 10 moze mieć gorszy bilans z rywalami.
#pierwszaligastylzycia #miedzlegnica
Akurat z nią mamy pozytywny bilans bezpośredni xD Z Choniczanką jeszcze gramy więc może być też pozytywny. Z GKS remis i porażka. Zobaczymy, 5 kolejek w tym trzy w Legnicy na których to meczach na pewno będę.
Awansują i Miedź i GKS Katowice, zobaczysz. Kwestią jest na których miejscach
Nie to co Ty, prawdziwy znaffca fótbolu xD
W tym momencie największe szanse ma Miedz, ale wcale nie musi awansowac.
Jak ja gardze takimi debilami, zero rozmowy, #!$%@? tylko JA WIM NAJLEPIEJ, nie pogadasz tylko wysłuchass... nie pozdrawiam