Wpis z mikrobloga

Dziewczyny, czy macie jakieś sposoby na porost włosów? Byłam wczoraj u fryzjera i delikatnie mówiąc coś poszło nie tak ( ͡° ʖ̯ ͡°) wyczytałam, że te tabletki są całkiem ok, macie jakieś doświadczenie z nimi? To Calcium pantothenicum (CP tak zwane)
#mirabelkopomusz #zdrowie #wlosy #pokazkosmetyczke
mirabelka_M - Dziewczyny, czy macie jakieś sposoby na porost włosów? Byłam wczoraj u ...

źródło: comment_97vH1v7wYf1IudekLC3ub4rW0kxvc4fl.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Shit_happens czytam o tym i brzmi całkiem ok, ale nigdy nie robiłam żadnych wcierek i boję się, że różnie może być z regularnością :D
@dziecielinapala też słyszałam teorie na ten temat, ale w kontekście odżywek do rzęs - coś w tym może być
@Qzka omg, o tym nie pomyślałam ( _)
  • Odpowiedz
@mirabelka_M: Tak żaden problem, wcierka jest zewnętrzna, herbata wewnętrzna. Dodatkowo zainteresuj się hennologią (WIEM Xd) wszelkie zioła jak sens, cassia, henna, neem pobudzają wzrost włosów i odżywiają cebulki. Jak nie chcesz zmieniać koloru kładziesz sobie cassie na głowę, dodatkowo poprawiasz grubość i stan włosów.
  • Odpowiedz
@Shit_happens: Niekoniecznie Banfi na początek, bo ma alkohol i skóra głowy może różnie zareagować. Już pominę zapach. :P
@mirabelka_M: Ja wcierałam tonik orientany (a potem jakieś inne) i cały czas łykam biotebal. Mam irokeza z bejbików i włosy mi szybko rosną. :)
  • Odpowiedz
@dr_Batman: Tylko, że cassie nie jest bezbarwna. :)

Ja wczoraj tulsi kładłam, jezu chryste, nie dopłukałam tego i rano się dzisiaj zdziwiłam przy czesaniu. xD
  • Odpowiedz
@mirabelka_M u mnie pomogły suplementy różne brane trochę na pałe xD wcierki i w tym konska maść do tego zaprzestanie rozjasniania i ogólnie używania farb chemicznych plus zdrowa dieta
  • Odpowiedz
@mirabelka_M: szykuj się na zajebisty wysyp na twarzy jak zaczniesz to brać ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale pomaga
bezpieczniejsza wersja to biotyna (pierwsza lepsza, oby miała 10000% dziennej dawki) i szampony pokrzywowe, polecam ten z Green Pharmacy :')
  • Odpowiedz