Aktywne Wpisy

ArtBrut +124

PrawaRenka +98
#przegryw
moja #fobiaspoleczna jest tak silna, że nawet wiele rzeczy boję się robić w obecności rodziców np trochę się boję ćwiczyć w swoim pokoju, albo włączyć coś głośniej na głośnikach, bo se jeszcze coś pomyślą, albo powiedzą.
Albo jak gdzieś trzeba zadzwonić to sam fakt że ktoś z nich ma mnie słyszeć jeszcze bardziej potęguje stres.
Ehh też ktoś tak ma?
moja #fobiaspoleczna jest tak silna, że nawet wiele rzeczy boję się robić w obecności rodziców np trochę się boję ćwiczyć w swoim pokoju, albo włączyć coś głośniej na głośnikach, bo se jeszcze coś pomyślą, albo powiedzą.
Albo jak gdzieś trzeba zadzwonić to sam fakt że ktoś z nich ma mnie słyszeć jeszcze bardziej potęguje stres.
Ehh też ktoś tak ma?

użytkownik @ef36d6fe3743227593b93ee68e816c został przez mnie merytorycznie naprostowany, wobec czego... usunął moje komentarze XD
https://www.wykop.pl/wpis/31744353/no-tak-a-drogi-sluzba-zdrowia-policja-i-wiele-inny/112515539/
#rakcontent #polityka #korwin (te same tagi, żeby ci sami ludzie zobaczyli)
Napisałem mniej więcej, że likwidacja podatku dochodowego, nie oznacza likwidacji wszystkich podatków, a tenże podatek stanowi zaledwie 16% dochodów państwa, z czego spora część to budżetówka, więc realny dochód jest jeszcze niższy.
Dałem mu nawet link do półtoragodzinnego wykładu dr. Mentzena na temat systemu podatkowego KLIK i wyraziłem żal, że nie poświęcił nawet
Komentarz usunięty przez moderatora
Potwierdzam. Widziałem ten wpis.
Zastanawiałem się, czy też mu coś odpowiedzieć ale ostatecznie machnąłem ręką bo uznałem, że z idiotami nie ma co dyskutować i jak widać, miałem rację.