Aktywne Wpisy

kantek007 +6

Virsky +171
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

#kryptowaluty
dźwignia ma mnożniki, 1x, 2x,
Jak można coś sprzedawać (Sell bodajże) jak się nic nie ma na koncie? No może nie do końca, bo przecież w realnym scenariuszu trzeba coś wpłacić, no ale tego sprzedawania czyli gry na spadku nie rozumie do
na krypwowalutach jest rollercoaster niespotykany jak na zwykłej giełdzie papierów wartościowych, twarda dupa wyrabia się z czasem ( ͡° ͜ʖ ͡°) najważniejsza zasada jest taka: inwestuj tyle ile jesteś skłonny stracić, jednego nie
Ostatnio właśnie na pary bym chciał zagrać albo na indeksy, tak jak to było u rocznioka 365 ;) ale nie mam czasu się w to zagłębić :P :(