Aktywne Wpisy
SmugglerFan +14
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
Najgłupszy serial jaki powstał kiedykolwiek, żartami na poziomie serialu Graczykowie albo innego dna rodem z Polskich kabaretów.
Jeśli ktoś nie może się dziś podłączyć do serwera army / ts...
to się nie połączy. Serwer spadł z rowerka ヽ( ͠°෴ °)ノ
po 1.5h walce w serwerowni nie udało się ruszyć. 15 musiałem wyjść z domu, powrót 24.
ETA - pewnie około 1-3 rano, zależy co tam się stało i czy będę musiał stawiać wszystko od nowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakiś konflikt serowników czy coś wysypało, wali bluescreenami aż (nie)miło.
#armaforces
Pewnie jakiś windows gówno update pozamiatał.
Ktokolwiek wyrazi chęć współpracy: zapraszam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale muszę przyznać rację, gdybym miał tam linuxa to by serv nie padł z powodu
@grappas mnie cieszyły misje robione przez mody z workshopa so... :D
teraz ty daj mi Adobe Media Encoder i After Effects na linuxa.
Jak i masę innych programów których używam.
Co? Nie ma? Jak to? Gdzie moja fedora, rok linuxa przecież. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serv działał pół roku bez przerwy bez problemów, teraz się wykrzaczył po wypięciu sprzętu. Ogarnąłbym to dziś, ale nie ma mnie w domu.
I jak mówię - serv pierwszy raz się wysypał po działaniu 24/7 od ponad pół roku, po tym jak przepinałem tam sprzęt. Często wpinałem i wypinałem do niego różne urządzenia,dyski kilka różnych modeli kart graficznych (AMD i Nvidia) itp. Prawdopodobnie pogryzły się właśnie ww. sterowniki, bo nie usunąłem poprzednich.
Jeśli chcę coś wrzucić na serv lub
Ja mam tak zrobione, że na żywca wklejam htmla do modów obowiązkowych i osobno do dopuszczalnych, samo pobiera, update'y robi. Jedna komenta sh start.sh i gotowe.
Przy wirtualce jeszcze jedna zaleta: jakbyś jednak zdobył jakiś dedykowany serwerek, no to masz ułatwione zadanie bo możesz przenieść to co już masz zrobione na wirtualce na żywca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Windows pod tym względem działa bez zarzutu.
Czego nie zrozumiałeś w :
Skrypty to można i na windows porobić
To zrób skrypty na windowsie, na dziesiątce professional masz PowerShella. Działaj. Zrób, żeby było dobrze. Powodzenia.
Komentarz usunięty przez autora