Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +377
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +503
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
* 1 mln zł do podziału, zwykle na 20-25 facetów, czyli max 1-2 miesięczne pensje piłkarza
* krótszy urlop z powodu przygotowania się do pucharów
* praktycznie gwarantowany #!$%@? w pierwszej fazie połączony z opcjonalnym #!$%@? (jak Legia u szeryfów)
Podsumowując, nie dziwie się, że nikt nie chcę wygrać tej Ligii.
#ekstraklasa
@SzitpostForReal: no ci z drugiego i trzeciego mają jeszcze krótszy
@chudziutki: Dokładnie, dlatego jak jest się w górnej części tabeli to trzeba spuścić z tonu, bo jeszcze można trafić gorzej niż kwalifikacje do LM
Chyba nie widziales ich zaplecza z akademia, skoro piszesz, ze to #!$%@? był :v
Komentarz usunięty przez moderatora
@SzitpostForReal: nazywanie sheriffa #!$%@? xDDD
@peetee: na Google Maps ich stadion znajduje się dosłownie na środku pola, obok cmentarza ;p. Tutaj jednak nie chodzi o otoczenie, a o dawanie ciała przez polskie kluby we wczesnej fazie pucharowej z drużynami, które powinny odprawiać z kwitkiem.
@SzitpostForReal: Legia powinna była #!$%@? Sheriff, to prawda, to było bardzo słabe ale sheriff sportowo to poziom conajmniej Jagiellonii o ile nie lepiej.