Aktywne Wpisy
SaintWykopek +16
Mocno #!$%@? akcja. Jeśli ktoś czyta moje wpisy(albo w Discord) wie już że pojechałem pracować na Niemcy, niestety w mieszkaniu taki syf (na podłodze +rozwalony sedes i drzwi) że zrezygnowałem. Miesiąc płaciłem za pokój u Niemca szukając czegoś w okolicy(bez auta), nie udało się, znalazłem ofertę na magazyn 13€/h(Holandia), no super zdjęcia(mieszkań) pani mi pokazała. Byłem pod adresem, przyjechał koordynator, pytam się co to jest-wskazując na bungalowe osiedle, on mi gada że
HerlockSholmes +35
Swoją drogą polskie media to żart. Jest 5:37 a na RMF24, Interii, TVP Info, TVN24 zero informacji o Turcji. Pewnie przychodzą do roboty na 7.
#turcja
#turcja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zgłoszenie nr 259 z dnia 2018-04-28 15:57:09
Imię: Kuba
Miejscowość: Poznań
Kim jestem?
Facetem jasno wiedzącym czego chce, lubiących konkrety. Do typowego stulejarza dużo mi brakuje. Lubię brać sprawy w swoje ręce, na pewno jestem samodzielny i nie wymagam prowadzenia za rączkę. Radzę sobie ponoć w zyciu. Status na facebooku mam 'ciągle w pracy’, ale pracoholikiem nie jestem.
Wygląd
Ciemny blond, brak miary w domu by siebie zmierzyć. Ale jak coś to mieszkam koło Ikei i mogę podejść. >170cm. Szczupła budowa ciała Mam zarost. Oczy piwne(pomiędzy perła chmielowa, a kozelem).
Zainteresowania
Popkultura 80’s i głównie słucham muzyki z tych lat. Lubię gotować i jeszcze nikogo nie otrulem. Po 8h w pracy przy komputerze mam wrażenie ze świece, stad wolę sprzedzac czas w gronie znajomych. Jestem raczej osoba społeczna, ale doceniam domowa ciszę. Jeśli gry, to tylko planszowe. Podróże to drugie ja. Lubię zwierzęta, szczególnie psy, koty i szopy.
Czego oczekuję?
Szacunku z dwóch stron, bycia fair.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Jeśli ma być idealny, to na pewno go poznan. Nie zamierzam planować i się później rozczarować.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Nienawidzę narkotyków.
Jesli chodzi o resztę jestem tradycjonalistą.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#
mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonypoznan < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
Komentarz usunięty przez moderatora
dobra, aktualizuje to co pisałem. Faceci też lecą w #!$%@? ze wzrostem i wagą xD