RandomowyMirek RandomowyMirek 26.04.2018, 09:44:03 3 + Mirki, mieszkam na wsi, przy wąskiej, krętej drodze. Dosyć sporo jest tu niestety zap*alaczy. Dzisiaj, po raz pierwszy odkąd pamiętam, niedaleko mojego domu ustawili się panowie policjanci z radarem. Z tego, co widzę, żniwa zbierają konkretne.Co prawda nie ja ich wzywałem, ale przyznam - że bardzo mi się ich obecność podoba.Pytanie - co mogę zrobić, żeby im umilić pobyt, tak, aby zechcieli częściej przyjeżdżać? Kawę przynieść? Pożyczyć krzesło? Zaoferować dostęp do WC? Tak, żeby im faktycznie tak po ludzku zrobić przyjemność, a żeby nie wyszło prześmiewczo?#radar #policja #kiciochopyta
P.....w konto usunięte 26.04.2018, 09:45:54 via Android 0 + @RandomowyMirek zapytać czy coś im podać i zaproponiwać krzesła np. Ogrodowe.
w_t_d w_t_d 26.04.2018, 09:46:29 5 + @RandomowyMirek: Podejdź pogadaj podziękuj zaproponuj to co piszesz i tyle. Nie startuj od razu z chlebem i solą czy wódką
tom_marcin tom_marcin 26.04.2018, 09:50:37 3 + @RandomowyMirek: zaproponuj skręta i ścieżkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dosyć sporo jest tu niestety zap*alaczy.
Dzisiaj, po raz pierwszy odkąd pamiętam, niedaleko mojego domu ustawili się panowie policjanci z radarem. Z tego, co widzę, żniwa zbierają konkretne.
Co prawda nie ja ich wzywałem, ale przyznam - że bardzo mi się ich obecność podoba.
Pytanie - co mogę zrobić, żeby im umilić pobyt, tak, aby zechcieli częściej przyjeżdżać?
Kawę przynieść? Pożyczyć krzesło? Zaoferować dostęp do WC?
Tak, żeby im faktycznie tak po ludzku zrobić przyjemność, a żeby nie wyszło prześmiewczo?
#radar #policja #kiciochopyta