Wpis z mikrobloga

@Rafal-Kowalyk Prawdopodobnie jak nie dasz Marlenie spokoju to jej rodzina wsadzi cię do więzienia. Drugi scenariusz jest taki, że kasa się skończy za kilka chwil i wylądujesz pod mostem a ludzie o tobie zapomną i skończy się #rafatus celebryta. Ci co pod mostem mieszkają to możliwe, że Ciebie jeszcze nie znają.
#patostreamy
  • 14
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: Może i jest pełnoletnia, ale z tego, co widać jest też opóźniona w rozwoju, przecież ona się zachowuje jak dziecko. Zakochała się w tobie a ty ją zmanipulowałeś i z chorej dziewczyny zrobiłeś dziwkę z showupa. Rodzice powinni ją ubezwłasnowolnić a dla ciebie wystąpić o zakaz zbliżania.
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: twoje rozumowanie jest adekwatne do twojego wieku nie da sie tego ukryc .Zepsules dziewczyne okropnie, a ze jest chora psychicznie i powinna brac kolorwe tabletki to inna inszosc.
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: Tak my nie wiemy co to milosc tak rodzina wywoluje u Marleny takie stany ach och ech. Pitol pitol ja sie zdrzemne. Imitacjo faceta zryles banie dziewczynie, wystawiles na posmiewisko i masz teraz czelnosc przekrecac wine na rodzine, nie badz bardziej mdly niz jestes. I to twoje gadanie ze zostawiles Marlene bo ludzie nalegali hm od kiedy ty taki wplywowy ze zostawiasz milosc swojego zycia bo ludzie kazali. Ajc
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: pełnoletnia i opóźniona w rozwoju, jej matka ci nie DARUJE jeśli ja zabierzesz z domu, ludzie ci nie daruj będą zgłaszać gdzie tylko można, marnie skończysz, warto dla tych paru groszy? Bo w miłość raczej nikt nie wierzy.
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: Taki jesteś rycerz na białym koniu,chroń swoją dame. To ty wystawiasz ja na su, czy inne platformy, ludzie wyśmiewaja ja ublizaja w imię czego to robisz, prawdziwej miłości?
  • Odpowiedz
@Rafal-Kowalyk: Lanie ,wyzywanie od najgorszych to ta miłość!Znowu beda teksty dusil mnie ładowarką, albo nie myłaś się 3 dni itp?jeśli matka u niej powodowała psychiczne jady to pod twoimi skrzydłami wręcz rozkwitła.
  • Odpowiedz