Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki i Mirabelki,
mam poważny problem, a mianowicie płaskodupie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

jakie ćwiczenia polecacie na wyrobienie sobie jędrnych, kształtnych pośladów? bo moim skrytym marzeniem jest zostanie gwiazdą tagu #dupeczkizprzypadku ale obecnie mi trochę brakuje, może nawet trochę więcej niż trochę, ale nie mi to oceniać

oczywiście w grę wchodzą ćwiczenia w zaciszu domowym, i taguje #silownia dla zasięgów #pytanie
  • 19
  • Odpowiedz
@nomad609: Hip thrusty przede wszystkim. Sama robię dla aktywacji poślada 3 serie na jednej nodze, potem zwykłe z dużym obciążeniem (dużym typu 90 kg). Do tego polecam przysiady bułgarskie w dużym wykroku. Przejrzyj kanał Abby Pollock na yt, dzisiaj nawet wrzuciła filmik na ten temat.
  • Odpowiedz
@nomad609 trenując w domu bez niczego nie osiągniesz niestety tego, co trenując na siłowni z żelastwem ( ͡° ʖ̯ ͡°) I jeszcze kwestia figury, bo każdą dupkę można podnieść i ujędrnić, ale nie z każdej da się zrobić bubble butt.
  • Odpowiedz
@Bellie: coś bez obciążenia kolan to chyba tylko odwodzenie nóg na wyciągu dolnym. Basen ładnie modeluje ciało, a pływanie własnie #!$%@? bardzo niskie obciązenie stawów.
  • Odpowiedz