Wpis z mikrobloga

Taka moja refleksja po wczorajszym strumyku z U2, choć pewnie nic odkrywczego nie powiem. @daniel-zwierzynski kiedy ty zrozumiesz w końcu, że o ciebie na tych streamach już bardzo dawno nie chodzi. serio nie kumam, choć trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć, albo być po prostu tobą. masz takie asy w talii. masz melinę, którą ludzie uwielbiają i właśnie ją chcą oglądać. masz w niej mega dwójkę zadymiarzy - Gohę (która nawet sama z Ivoną potrafi zrobić ci dobrego streama) i Jacę (który jako aktor pierwszoplanowy nie istnieje, ale w parze z twoją matką jako czynnik dymogenny - rewelacja). człowieku - tych dwoje i odpowiedznia ilośc alko i już są igrzyska. ty tylko ich hamujesz i zamulasz #!$%@?ę ostatnio, podobnie zresztą jak parobek Baobab. ok, ja rozumiem że oni sami mogliby się pozabijać więc jakiś katalizator jest potrzebny, ale litości. ten pomysł z kanałem Jacy - lipa, sam widzisz. jak ty chciałeś zrobić z człowieka, którego wpierw sami zahukaliście i mieliście go kompletnie w dupie, raptem pierwszoplanowego zawodnika to raz. zatem dziwisz się że on sie nie angażuje. a po drugie, sam Jaca może być ale tylko w wersji z napisami, bo przecież połowy z tego co on mówi nie da się zrozumieć. skończ zapraszanie takich zamulaczy jak Jachimek czy BMW bo oni juz od dawna nic na te streamy nie wnoszą, a zacznij zapraszać takie właśnie blondyny jak ostatnio. i co? spontaniczny stream na zapasowym kanale, bez jakichś plakatów (z których potem i tak nic nie wynika), bez zapowiedzi a zobacz jaką miałes oglądalność, i sama transmisja została już okrzyknięta jednym z najlepszych strumyków z U2. chłopie, do Gohy i Jacy podobieraj tylko właściwych gości i aktorów, tak, z drugiego pokoju możesz trochę moderować, bo wiadomo że spod całkowitej kontroli nie może się to wymknąć, odpowiednia ilość alko, brak fajek dla Gohy i nie bedziesz wiedział co robić z kasą. dlaczego? bo ludzie nie czekają na twoje plakaty, jakieś akcje tylko na spontaniczne dymy i jak najmniej reżyserki. kiedy ty to wreszcie #!$%@? pojmiesz? hajs ci się na strumyku z blondyną zgodził? no właśnie. ciekawe czemu teraz nie. typie mając taki potencjał w łapie możesz być absolutnym top 1 na polskim YT. zastanów się, póki masz jeszcze zasięgi i jedziesz na rowerku. daj ludziom igrzyska takie jakich chcą, posłuchaj co mówią, zobacz (patrz nawet ten stream z blondyną), że mają rację i działaj. dobra kończę przeżywać, w sumie nie wiem po #!$%@? to napisałem przecież to i tak nic nie zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patostreamy #danielmagical
  • 8