@Uncy: ale wątek główny obu postaci to nie wszystko, co siedzi w demie ;)
grałem obydwiema postaciami, za każdym razem robiąc wątek główny, rozmawiając z każdym npcem, odwiedzając drugą lokację i dodając drugą postać do grupy, zwiedziłem każdy zakątek, który się dało, znalazłem wszystkie ukryte skarby, podexpiłem postacie do wyższego poziomu, itp, itd
dawno już grałem, ale pamiętam, że za drugim podejściem (Olbericiem) znalazłem jakąś jaskinię (którą przegapiłem za pierwszym podejściem),
@Python: oldskoolowość w nowym wydaniu - pixelartowa grafika w 3d + fajne efekty 8 postaci do wyboru i ich przeplatające się historie system walki i ogólny gameplay
mnie gra urzekła już pierwszym trailerem przy premierze Switcha jak wyszło demo, to byłem w szoku, że to takie dobre ;)
Ależ się nie mogę doczekać, to będzie jeden z najlepszych jrpgów tego roku :)
#nintendo #nintendoswitch #octopathtraveler
grałem obydwiema postaciami, za każdym razem robiąc wątek główny, rozmawiając z każdym npcem, odwiedzając drugą lokację i dodając drugą postać do grupy, zwiedziłem każdy zakątek, który się dało, znalazłem wszystkie ukryte skarby, podexpiłem postacie do wyższego poziomu, itp, itd
dawno już grałem, ale pamiętam, że za drugim podejściem (Olbericiem) znalazłem jakąś jaskinię (którą przegapiłem za pierwszym podejściem),
oldskoolowość w nowym wydaniu - pixelartowa grafika w 3d + fajne efekty
8 postaci do wyboru i ich przeplatające się historie
system walki i ogólny gameplay
mnie gra urzekła już pierwszym trailerem przy premierze Switcha
jak wyszło demo, to byłem w szoku, że to takie dobre ;)