Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +733
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +91
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
Użyj Automatu 0/1
Zadaj obrażenia za pomocą wybuchowych broni 0/500
Przeszukaj skrzynie w Butnym Brzegu 0/7
Odwiedź różne sklepu Taco w jednym meczu 0/3
Poszukaj pomiędzy Trzema Łodziami 0/1
Eliminacje z Karabinu Szturmowego 0/5
Wyeliminuj przeciwników w Stęchłym Składzie 0/3
#fortnite
Eliminacje z Karabinu Szturmowego 0/5 - No to nigdzie nie będę mógł znaleźć karabinu.
Odwiedź różne sklepu Taco w jednym meczu 0/3 - i już wiadomo, że strefa będzie daleko od tego.
@RycerzInternetuw: A nie można tego nabić w Explosive Mode?
Poszukaj między trzema łodziami to na 90% będzie domek na loot lake ( ͡° ͜ʖ ͡°)