Aktywne Wpisy

klocus +513
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +41
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

kupna samochodu ciąg dalszy. Samochód wybrany (dwa modele) i teraz pozostaje kwestia sprawdzenia samochodu na diagnostyce. Czy można zaufać w stacji diagnostycznej w pełni ich werdyktom i czy warto zwrócić na coś szczególnie uwagę ewentualnie przy standardowym sprawdzaniu czy lepiej dopłacić za pełen przegląd.
Pracujacy tam w wiekszosci nie znaja sie jakos mocno na samchodach.
Zakladam,ze kupujesz cos drozszego jak 5k i diagnostyka ma byc dokladniejsza niz to,ze nie ma dziur w podlodze , hamuja wszystkie 4 kola i amory maja 85% sprwnosci.
Jesli chcemy miec doglebne sprawdzenie drogi warte rozwazenia
Czemu 206+? Taki peżo z dałnem.
Mialem nowego 207 i bym go polecal. Spokojnie w tej kasie dostniesz z polskiej dystrybucji i pierwszej reki.
Te auta polecam obejrzec z kims obeznanym w temacie aut i ich naprawy (zeby nie trafic MEGA rozbitka) i podlaczenie pod interfejs u kogos kto ma o nim pojecie. Mysle,ze weryfikacja na wylot nie bedzie
10 letni Nissan Note (zadbany) 15k
8 letni Renault Clio za 15 k (zadbany)
8 letni Peugot 206+ za 16k (stan prawie idealny)
Nie natknąłem się właśnie jeszcze na zadbaną 207ke :/ A próg cenowy
@bigger: xD. Lepiej bym go nie podsumował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ParanoidBumblebee: a może ceed/i30?