Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@PitBratKapucyn: Mnie z kolei żal jest ludzi którzy nie umieją wyciągnąć poprawnych wniosków z wpisu który sami przytoczyli. Jak będziesz kulturalny to ci ustąpią miejsca w wieku 20, 30, 40 i 100 lat i o tym właśnie wspomina w tamtym wpisie opka - o braku kultury, chamstwie i postawie typu "mnie się należy gówniarzu bo jestem stara".
lat jak będę miał demencję czy innego alzchajmera, to nie będę wiedział co to dobre maniery.

@PitBratKapucyn: Jeśli będziesz miał alzheimera/demencję w tak zaawansowanym stadium że nawet zwykłe proszę/dziękuję będzie dla Ciebie problemem to raczej nie będziesz już w stanie samodzielnie korzystać z komunikacji miejskiej. Nie mówię już o tym że zwalanie winy na demencję która w rzeczywistości nie istnieje i to słynne "aa, nie pamiętam" to też numer popisowy niektórych
Demencja nie istnieje... o ja pier... sory, nie zdawałem sobie sprawy że piszę z trolem. Nowy jestem. Good one.

@PitBratKapucyn: Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz czy jak? Pisałem o tym że niektórzy starsi ludzie udają że nie pamiętają pewnych rzeczy gdy jest to dla nich z jakiegoś powodu wygodne.
@PitBratKapucyn: Nie wiem komu robią na złość/czy w ogóle świadomie robią komuś na złość. Na pewno są to osoby roszczeniowe i chamskie, przynajmniej część z nich.

która robi studenciakom na złość? O ja pitole, jack ass ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie studenciakom tylko ludziom. Jadącym do pracy/wracającym z pracy/uczelni, czekającym w kolejce do lekarza itp.
@PitBratKapucyn: Ktoś kogoś chce utylizować? Ludzie rozmawiają, dzielą się spostrzeżeniami, czasami narzekają bo mają takie prawo. Chyba że według Ciebie najlepiej się zamknąć, nie odzywać i pokornie wszystko znosić. Poza tym masz 1 lekarza medycyny pracy w swoim mieście? Tylko jeden oblężony przez Ukraińców sklep? No bez przesady.