Aktywne Wpisy
Damianowski +843
Jako że czasami znajomi pożyczają ode mnie książki to zdarza się że kupuję po 2-3 egzemplarze tych fajniejszych.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Szczegółowe informacje na temat tej sprawy oraz oświadczenia firm dostępne są tutaj: Które z polskich giełd oraz kantorów kryptowalut dostały pismo od KAS?
Zacznę od listy hańby. Przedstawiciele niżej wymienionych albo nie odpowiedzieli na zadane pytania w jakikolwiek sposób lub unikali ich jak ognia. Próbowałem dotrzeć do nich 2x e-mailem, telefonicznie (o ile jest podany nr), na czacie (o ile funkcjonuje) oraz przez Facebook. W przypadku tego ostatniego wiem, że wiadomości na 100% zostały odczytane, ale po drugiej stronie wystąpił brak reakcji na nie.
saszele zrobiły robote( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wypłat w PLN używają Globalnego pośrednika finansowego The Currency Cloud (konto mają w PeKaO) który też obsługuje inne firmy.
Mają lepsze stawki od bitcantor a co za tym idzie pewnie więcej ludzi z niego korzystało.
Czyli otrzymali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co by do niej mógł mieć KAS?
,,Unfortunately we cannot comment on correspondence with regulators / law enforcement agencies".