Wpis z mikrobloga

Są jakieś ciekawe wyszukiwarki oprócz rankomat czy mfind?
Szukam opcji OC + AC.

Rankomat dużo lepsze opcje od mfind wyrzucił (tutaj nawet nie mogę dobrze wybrać modelu bo system nie widzi, że może być Laguna 1.5 dci 2012 hatchback).
Patrzyłem jeszcze mBank i ich opcje z AXY (tutaj mam obecne OC).

Czy są jeszcze jakieś sposoby aby dorwać lepsze oferty?
W stylu jakieś kody zniżkowe i bezpośrednio na stronie ubezpieczyciela?

#oc
#ubezpieczenie
#ac
  • 7
@rydzo na stronie axy jest zniżka za zakup przez neta. Nigdzie taniej nie znalazłem nawet przez agenta. Jak ktoś lubi ryzyko można jeszcze się bawić z kodem pocztowym miejsca parkowania auta :) Czasem ubezpieczenia w pakiecie np aviva dają zniżki np z ubezpieczeniem mieszkania
@rydzo: sprawdź u agenta. Zakres zakres i jeszcze raz zakres. 90% klientów kupujących polisę AC przez internet nie wie co kupuje. Patrzą na cenę i nic więcej ich nie obchodzi. A nawet jak patrzą to za przeproszeniem gówno rozumieją z tego co czytają.
Przykład :
AXA- naprawa w warsztacie (małym drukiem - z wyłączeniem warsztatu autoryzowanego).
Pzdr
@rydzo: Siemano! Podbij Mirku na priv, ogarniemy to wyliczenie razem i poszukamy jakiejś opcji :) widzę, że jeszcze nie gościłeś u nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nawet jak nie ma takiej fury w naszej bazie (którą posiadasz) to wybierzemy najbardziej zbliżony model, a później jeszcze skorygujemy dane :)