Wpis z mikrobloga

Powiem wam szczerze że moim skromnym zdaniem #tinder i #badoo to #!$%@? oszustwo. Fajne do popisania, moze jak Ci się poszczęści to wyrwania laski na jedną noc. Ale na większość tych lasek z neta to szkoda gadać(chociaż moją byłą poznałem w necie i to jest wyjątek). Księżniczki zadufane, księciowie którzy pokazują który ma większe muły.
Nawet jak ktoś się choć trochę nie boi ludzi to polecam spróbowanie w rzeczywistości, choćby zacząć od głupiego patrzenia w oczy, jak się spotka twój i jej wzrok. Nie szukajcie miłości na siłe bo to błąd. Gorszy od bólu samotności jest ból rozstania, wiem coś o tym.
Żeby nie było że jadę tylko po tinderowych księżniczkach co mają wysokie wymagania a reprezentują tylko biede umysłową, to tam w większości faceci również są prostakami, co myślą tylko penisem i #!$%@?ą jakiś szajs żeby zaruchać.
Ja mam 21 lat a mi się już nie chce za laskami skakać. Najchętniej to bym poznał jakąś ogarniętą, nie musi być 10/10 w skali ruchensteina, byle by miała coś do gadania, nie interesuje mnie skakanie z kwiatka na kwiatek.
#niepopularnaopinia
  • 20
@przegryw90: to sie weź za siebie i się tego ucz, też na początku mi to łatwo nie przychodziło, dlatego warto to trenować. Za pierwszym razem wytrzymasz 3 sekundy, za drugim już 5, a po 50 razach będziesz mógł i 20 wytrzymać, bo się przyzwyczaisz. Najłatwiej to robić w zbiorkomie czy na ulicy, myśl o tym że to randomowa laska i wieczorem już a) nie będzie pamiętała że coś #!$%@?łeś. b) zapamieta
@cavveat Po pierwsze to pewność siebie. Nie raz mnie dziewczyna odprowadzała wzrokiem. Często też sprawdzałem ich reakcje, czy uciekają wzrokiem, czy też szukają kontaktu. No i daje mi to jakas satysfakcję.
@Piasqun z tym niskim wzrostem to też pierdzielenie. Jak ktoś jest brzydki to zrozumiem. Ale mam 170cm a przez dziewczyny nie byłem odrzucany odkąd miałem jakaś pewność siebie i jak któraś mówiła że haha karzeł to ja zlewalem i tyle. Moja ex byla 2-3cm niższa i jakoś byłem z nią przez rok. Nie można się zapętlać w kole #!$%@? i poklepywac się po plecach
@ButtHurtAlert: Miałem na tinderze tylko 10 par w ciągu 5 dni, i 3 natychmiast po sparowaniu usunęły parę. Razem tylko 7. Skoro na tinderze przegrałem, to w życiu realnym tym bardziej. Do tego dochodzi, że nigdy nie miałem laski i żadnych bliższych relacji, tzn całowanie, seks itd.. Jestem stulej i przegryw lvl25
@Piasqun: lepiej jest być brzydkim fizycznie niż psychicznie. Niby takie #!$%@? ale ja wolałbym mieć kumatą 5/10 niż #!$%@?ą z charakteru 8/10.
Nie przejmuj się. Znajdź sobie jakieś hobby, chodź do baru, nie słuchaj się #!$%@? że musisz już teraz zaraz znaleźć. Nie przekroczyłeś jeszcze 30stki. Pamiętaj tylko żeby nie mówić loszkom że nie całowałeś czy coś, wystarczy że powiesz że poprzednie cię skrzywdziły i nie chcesz o tym rozmawiać i
Pamiętaj tylko żeby nie mówić loszkom że nie całowałeś czy coś, wystarczy że powiesz że poprzednie cię skrzywdziły i nie chcesz o tym rozmawiać i tyle

@ButtHurtAlert: myślę, że to jednak da się wyczuć tzn to czy dorosły mężczyzna miał jakiś fizyczny kontakt z kobietami czy nie. Chociaż oczywiście lepiej nie używać tego faktu jako próby zwrócenia jakim się jest pokrzywdzonym przez inne różowe.

A obcy patrzący 20 sekund za jednym
@ButtHurtAlert: brak okazywania sporego zdenerwowania to jeszcze nie wszystko. Nie wierzę, że ktoś bez doświadczeń fizycznych(choćby przytulania i pocałunku w wieku 25+) będzie się zachowywał tak samo jak ktoś kto ma to od dawna za sobą.
Jak coś jest dla kogoś już normą i nie wie o co ten hałas to będzie inny niż ktoś kto to sobie mógł ćwiczyć w myślach.

Część sukcesu to nastawienie, bo jak się nie traktuje
@analogiczna: Ale mimo wszystko nie warto o tym mówić. Jak powie że się słabo całujesz czy coś to mówisz że z tak piękną dziewczyną to nic dziwnego i tyle, jakiś żarcik na rozluźnienie i powinno działać. Tym wszystkim przegrywom najgorzej robi własnie takie utwierdzanie się w przekonaniu że są najgorsi i tacy zawsze będą.