Aktywne Wpisy

Kinda +957
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.

martwyplod +319
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka

Nawet jak ktoś się choć trochę nie boi ludzi to polecam spróbowanie w rzeczywistości, choćby zacząć od głupiego patrzenia w oczy, jak się spotka twój i jej wzrok. Nie szukajcie miłości na siłe bo to błąd. Gorszy od bólu samotności jest ból rozstania, wiem coś o tym.
Żeby nie było że jadę tylko po tinderowych księżniczkach co mają wysokie wymagania a reprezentują tylko biede umysłową, to tam w większości faceci również są prostakami, co myślą tylko penisem i #!$%@?ą jakiś szajs żeby zaruchać.
Ja mam 21 lat a mi się już nie chce za laskami skakać. Najchętniej to bym poznał jakąś ogarniętą, nie musi być 10/10 w skali ruchensteina, byle by miała coś do gadania, nie interesuje mnie skakanie z kwiatka na kwiatek.
#niepopularnaopinia
Nie przejmuj się. Znajdź sobie jakieś hobby, chodź do baru, nie słuchaj się #!$%@? że musisz już teraz zaraz znaleźć. Nie przekroczyłeś jeszcze 30stki. Pamiętaj tylko żeby nie mówić loszkom że nie całowałeś czy coś, wystarczy że powiesz że poprzednie cię skrzywdziły i nie chcesz o tym rozmawiać i
@ButtHurtAlert: myślę, że to jednak da się wyczuć tzn to czy dorosły mężczyzna miał jakiś fizyczny kontakt z kobietami czy nie. Chociaż oczywiście lepiej nie używać tego faktu jako próby zwrócenia jakim się jest pokrzywdzonym przez inne różowe.
A obcy patrzący 20 sekund za jednym
Jak coś jest dla kogoś już normą i nie wie o co ten hałas to będzie inny niż ktoś kto to sobie mógł ćwiczyć w myślach.
Część sukcesu to nastawienie, bo jak się nie traktuje
Nie mowie, ze odbieram prawo im do prob, tylko, ze watpie, ze kobiety sie nie poznaja