Aktywne Wpisy
Czy jeśli Putin zaproponowałby polskim władzom legalną aneksję połowy Ukrainy w zamian za gwarancję bezpieczeństwa Polski ze strony Rosji + pozostanie Polski w NATO i UE + podpisanie nowych umów o szerokiej współpracy gospodarczej z Rosją, co oznaczałoby tanie surowce energetyczne dla Polski czyli ogromny wzrost dobrobytu Polaków i wzrost polskiego PKB, to co powinniśmy zrobić?
#ukraina #rosja #wojna
#ukraina #rosja #wojna
no co?
- Powinniśmy taką propozycję przyjąć 33.3% (90)
- Powinniśmy ją chociaż rozważyć 19.3% (52)
- Powinniśmy zorganizować referendum w tej sprawie 47.4% (128)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Fajna
Wybierz jedno
@Mzil: Jakie masz auto?
@Mzil: Tak myślałem. No ale mając 16 lat trudno by ojciec z matką dali kasę na jakiegoś strucla.
@skinnydog: Twoja? Fajna :)
@alvaro1989: to obczaj ten motyw, który zauważyłem już dawno temu. Na forach motoryzacyjnych czy klubowych często są pytania o awaryjność, jak co działa, jaki model, co warto kupić itd i jest jedna fajna ciekawostka do zaobserwowania :D komentarzy przy nowych modelach aut, typu
Janusze z zazdrości zjadą nawet nowego mercedesa z 500 konnym silnikiem bo ich na niego stać. A że plastiki trzeszcza, a to ze elektroniki za duzo. Najlepsze jest to, że ci ludzie się tak przejmują ta mityczna awaryjnoscia nowych aut i krytykują ich użytkowników. A to dlatego że to oni będą jeździć nimi za x lat.
@borjaki A po co miałbym jechać superbem na tor? To jest auto na autostradę. Widziałeś
Natomiast wiadomo ze lepiej kupic now Skode niz 10 letniego zloma.
Ale jesli dysponuje sie budzetem na nowy samochod klasy sredniej to jest duzo lepszych wyborow niz Superb
Co do tej autostrady to ja nie wiem gdzie i z jaka prędkością jeździsz. Ja mam Leona z ubiegłego roku i nie wiem co musiałbym zrobić żeby to auto doprowadzić do jakiejś niebezpiecznej sytuacji w zakręcie autostradowym. Przy normalnej jeździe bankowo daje radę. Coś czuję że po prostu jesteś uprzedzony do Vagów.