Wpis z mikrobloga

@sogen: Ale to nie jest do końca bezramkowy telefon, a taki efekt próbuje osiągnąć producent. Apple - w jakimś sensie sprytnie - w miejsce wycięcia włożył stan baterii i zasięg.
  • Odpowiedz
@borrow:

klienci apple w kolejkach po nowego iphona

CO ZA IDIOCI XDD

klienci xiaomi w kolejce po gownotelefon o parametrach ziemniaka tanszy
  • Odpowiedz
@borrow: Ja zaś nie rozumiem co ludziom tak w tym notchu przeszkadza - przecież gdyby nie on, mielibyście część ekranu niepotrzebnie zawaloną powiadomieniami, zegarem itp. A tu wilk syty, i owca cała.
I byłem tego zdania już od pierwszej prezentacji iPhone X, jak dla mnie dobry przejściowy koncept, gdy jeszcze nie jest możliwe stworzenie w pełni bezramkowego urządzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@borrow zastanawia mnie kiedy mówimy o kopiowaniu. Kiedy ktoś pierwszy coś "zrobi" czy kiedy ktoś to spopularyzuje? Bo jeżeli to pierwsze to Essential phone miał pierwszy "wcięcie".
  • Odpowiedz
@borrow: NIe od dziś wiadomo, że apple to rak który trawi wszystkie inne telefony. Najpierw przez niego udupili jacka a teraz te cholerne "notche". NO i te podwójne obiektywy też bez sensu. O animoji już nie wspomnę..
Ciekawe kiedy apple odwali coś tak głupiego, że inni przestaną wreszcie go naśladować
  • Odpowiedz