Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
To dzialanie valve nie jest wymierzone w zaden sposob w ruletki/h----d. To dzialanie majace na celu zwiekszenie ruchu na markecie steam, aby na kazdej transakcji dostawali te swoje 13% prowizji. Valve nie zarabia nic na wymianie gracz-gracz, a ze sprzedazy na ryku ma swoja dole. Tylko i wylacznie o to tu chodzi.
Czytam te bzdury, ze koniec hazardu, ze dzieciaki juz nie beda grac itd i nie wiem czy smiac sie czy plakac z glupoty.
Powiem Wam jak bedzie. Teraz przez tydzien na ruletkach bedzie troche brakowac skinow do wytplaty. Potem wszystkie strony odzyskaja plynnosc i nie zmieni sie kompletnie nic. Za tydzien odblokuja sie skiny wplacane dzisiaj, za tydzien i 1 dzien odblokuja sie skiny wplacone jutro itd itd. Wiec plynnosc zostanie zachowana, strony te nie ucierpia, ciezki bedzie tylko teraz pierwszy tydzien, bo panika, bo wyplacanie itemow, a dorzucic nowych nie bedzie mozna. Potem bawimy sie dalej.
Ta sama sytuacja z tradebotami, chwilowy brak niektorych popularniejszych skinow/kluczy a potem normalnosc. To co zrobilo Valve uderzy w malych trejderow i zwyklych uzytkownikow. Bo taki maly trejder, mial 1 nozyk i sie nim trejdowal zarabiajac sobie drobniaczki na kazdej transakcji, ale robil ich kilka dziennie. Teraz zarobi 2 dolary i na nastepne 2 musi poczekac tydzien... Reszta sobie da rade bez problemu.
Takze blagam niech ludzie pokroju Jurigaga nie pisza takich bzdur, bo widac ze to ludzie ktorzy absolutnie nie maja pojecia o czym pisza, a przemawia przez nich tylko polaczkowosc ze hurr durr nikt nie bedzie zarabial bo ja nie zarabiam xD
A i rada dla Was, nie wyprzedawajcie teraz w panice skinow na markecie, bo to idiotyzm. Na co Wam pieniadze na koncie steam? Zeby pozniej odkupic te skiny drozej jak sie ceny unormuja i ciut odbija? Spokoj i czekamy a nie panika ;)
ALE JAK TO PRZECIESZ ANOMALI POSPRZEDAWAL SWOJE SKURKI, CS UMAR
brawo durnie
jakis jugi xDDDDDDDD
Całe szczęście rozwiązanie jest nadal dopracowywane i dopisali "if you have any feedback or concerns about the change you can email us at CSGOTeamFeedback [at] valvesoftware.com.". Myślę, że również
@yoreciv: nie, przemawia przeze mnie to że na takich stronach hazardowych nie ma weryfikacji wieku i dzieciarnia się bawi w h----d co jest nielegalne
@Jurigag: wprowadźmy też prohibicję, bo dzieci mają możliwość kupić a-----l. Po co weryfikować wiek, skoro można wszystkim zabronić.
+ jak zbanują im boty to lipa bo przez tydzień/dwa nie będzie żadnych skinów zanim oni odkupią to wszystko za prywatny hajs itp