Aktywne Wpisy
elozapiekanka +504
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +76
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
#ciekawostki #neuropa #4konserwy
@Sonia_Zwierzynska: Jak wróciły to co w tym złego? To oznacza, że coś w Polsce wybudowały z czego korzystasz. Np. zamiast wylewać twoje gówno do rzeki idzie ono do oczyszczalni i masz lepsze warunki zycia. Albo może drogę asfaltową ci do wioski zbudowali i nie musisz już jechać do pracy 20km/h po bitej
@Alf131:
@Sonia_Zwierzynska: ale rak. I jeszcze ktoś cię plusuje. Korwiniści krytykują socjalistyczne podejście do tematu -> trzeba zabrać żeby później dostać, ale tylko na to, na co pozwoli Unia. Tak robiono w ZSRR i jakoś nikt tu tego ustroju nie wychwala.
@Alf131: a to jak ktoś ci da bon na 500 zł w Media Markt za 125 zł to też będziesz narzekał, że hurr durr muszę kupić w Media Markt?
Czy @Laliqu: Czy to są aż tak duże pieniądze? rocznie wychodzi raptem niecałe 7mld Euro. Ile z tego jest marnowane chyba nie sposób policzyć.
@Alf131: uważasz, że Unia zmusza Polskę do zakupu bezsensownych z punktu widzenia państwa polskiego rzeczy?