Aktywne Wpisy
maly_ludek_lego +1083
A teraz na poważnie.
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
majakstasko +21
Jeśli macie materiały, gdzie dziewczyna opowiada o problemach psychicznych, pije alkohol, jest pijana - prześlijcie do mnie na maila, proszę. Badam sprawę.
#danielmagical #patostreamy
#danielmagical #patostreamy
Chwileczkę, czy ja dobrze przeczytałem, że @Boxdel, częściowo odpowiedzialny za wybicie takich kanałów jak, Daniel Magical, Rafatus, Gural, zorganizował stream charytatywny dla Vanessy, na którym zebrał 40 000 PLN i do tej pory ich nie przekazał do jej rodziców?
Może ktoś potwierdzić informację o tym, że @Boxdel, częściowo odpowiedzialny za wybicie takich kanałów jak, Daniel Magical, Rafatus, Gural, zorganizował stream charytatywny dla Vanessy, na którym zebrał 40 000 PLN i do tej pory ich nie przekazał do jej rodziców?
Pewnie baluje sobie za hajs Vaneski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko, że zbiórka była do końca lutego jak pamiętam, dziś mamy 27 marzec więc sam sobie odpowiedz czy jest szczery czy kłamczuch.
Szczerze? Nie śmiałbym mówić czy to na bank pedofilska afera. Wiesz czemu? Bo nie widze tam żadnych wypowiedzi dziewczyny.
Teraz dodaj do tego fakt, że w Messenger można kasować swoje stare wiadomości z konwersacji. Co jeśli ta dziewczyna sama mu nudeski wysłała i sprośne teksty by sprowokować go do zaprezentowania zdjęć, a potem usunęła wiadomości tak
Komentarz usunięty przez autora
A dodatkowo podziękowania rodziców na ich fanpage w stronę boxdela. Oni każdemu dziękują na fanpage za każdą pomoc. Także niech boxdel nie zwleka.
W dodatku wiele ludzi się skarży że nie wysłał nagród. Gier, koszulek, czapek.
Operacja się udała dzięki fundacjom. Bo to one sfinansowały operacje, a nie ten cwaniak. Mógł sobie darować te