Wpis z mikrobloga

#patostreamy #boxdel
Chwileczkę, czy ja dobrze przeczytałem, że @Boxdel, częściowo odpowiedzialny za wybicie takich kanałów jak, Daniel Magical, Rafatus, Gural, zorganizował stream charytatywny dla Vanessy, na którym zebrał 40 000 PLN i do tej pory ich nie przekazał do jej rodziców?
Może ktoś potwierdzić informację o tym, że @Boxdel, częściowo odpowiedzialny za wybicie takich kanałów jak, Daniel Magical, Rafatus, Gural, zorganizował stream charytatywny dla Vanessy, na którym zebrał 40 000 PLN i do tej pory ich nie przekazał do jej rodziców?
  • 10
@Producent_CO2: Niby tłumaczył niedawno, że jak wróci z Koszalina to spotka się z jej rodzicami by dać hajs i niby papierkologia.

Tylko, że zbiórka była do końca lutego jak pamiętam, dziś mamy 27 marzec więc sam sobie odpowiedz czy jest szczery czy kłamczuch.
@Everything_is_Illuminated: No napisałem o tym w najnowszym wpisie na Mirko. OP ma materiały od boxdela.

Szczerze? Nie śmiałbym mówić czy to na bank pedofilska afera. Wiesz czemu? Bo nie widze tam żadnych wypowiedzi dziewczyny.

Teraz dodaj do tego fakt, że w Messenger można kasować swoje stare wiadomości z konwersacji. Co jeśli ta dziewczyna sama mu nudeski wysłała i sprośne teksty by sprowokować go do zaprezentowania zdjęć, a potem usunęła wiadomości tak
źródło: comment_bi6y4ZW101EGckCJiHSW5ngbUn5LID8T.jpg
@damian101 Czemu zwleka z tym tak długo? Ja nie uwierzę dopóki nie pokaże na live albo screen przelewu.

A dodatkowo podziękowania rodziców na ich fanpage w stronę boxdela. Oni każdemu dziękują na fanpage za każdą pomoc. Także niech boxdel nie zwleka.

W dodatku wiele ludzi się skarży że nie wysłał nagród. Gier, koszulek, czapek.

Operacja się udała dzięki fundacjom. Bo to one sfinansowały operacje, a nie ten cwaniak. Mógł sobie darować te