#ksp #kerbalspaceprogram Czy tylko początek jest taki żmudny? Chce sobie pofruwac i odblokowywać nowe rzeczy ale ciągle utykam przy trzecim starcie, dziwne misje są i w ogóle xd Są jakieś mody must have? Np w rimworld jak dodałem parę funkcji przydatnych typowo vanilliowych to grałem prawie miesiąc bez znudzenia
@NPrBaz: no ok, jakoś przeboleje początek. A jest może jakaś lepsza mapa czy nawigacja? Próbowałem "polecieć" nad punktem jakimś to nie mogłem w ogóle go nawet znaleźć x.x
@redmonk: Poczytaj poradniki o tym jak orbitować, jak polecieć na księżyć I wrócić- nawet jeśli nie masz na razie odpowiedniego sprzętu, to zrozumiesz jak poruszać się po grze, jak działa nawigacja itp. to jest simulator I to dość porządny, więc bez zrozumienia podstaw może być trudno- ale generalnie naprawdę warto
@redmonk graj kampanię naukową (bez misji i pseudoekonomii). Później pójdź w mody. Jak zaczniesz bawić się w tankowanie na orbicie i dokowanie to będziesz miał zajęcie na długie godziny #pdk ( ͡º͜ʖ͡º)
@redmonk: ale for real kampania w tej grze to strata czasu i ciągłe powtarzanie lotów, i godzinne latania do innych biomów, byle by tylko wyciorać parę punktów nauki do kolejnego unlocka (które też są bez sensu zorganizowane). Dużo lepiej włączyć sandboxa i wylądować na każdej planecie (co mimo wszystkich części wcale nie jest znów takie proste ;)) A potem już samemu sobie wymyślać cele.
@gali20: spoko, ale pewnie zapomnę. Ogółem #!$%@? się do mnie bo mam swoją opinię i wiem że sandbox mi się znudzi, gdzie w cale nie mówiłem nic o trudności tej gry, kspbojowka widzę bez czytania ze zrozumieniem
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
Czy tylko początek jest taki żmudny? Chce sobie pofruwac i odblokowywać nowe rzeczy ale ciągle utykam przy trzecim starcie, dziwne misje są i w ogóle xd
Są jakieś mody must have? Np w rimworld jak dodałem parę funkcji przydatnych typowo vanilliowych to grałem prawie miesiąc bez znudzenia
Dużo lepiej włączyć sandboxa i wylądować na każdej planecie (co mimo wszystkich części wcale nie jest znów takie proste ;)) A potem już samemu sobie wymyślać cele.
dokowanie to w ogóle masakra :) chociaż dla Ciebie pewnie łatwizna :P
Ogółem #!$%@? się do mnie bo mam swoją opinię i wiem że sandbox mi się znudzi, gdzie w cale nie mówiłem nic o trudności tej gry, kspbojowka widzę bez czytania ze zrozumieniem
grałem w tą grę 2 lata i wiem jaka jest trudna, btw na Diunie nie udało mi się wylądować:)
Ok
@gali20: Po 2 latach nie wylądowałeś na Diunie? xD To co Ty, zbudowałeś sobie samochodzik I po Kerbinie jeździłeś przez ten czas? xD