Wpis z mikrobloga

Zepsuł mi się głośnik w praktycznie nowym (2 tygodnie) iphone od #apple
Nie potrafili tego naprawić w wymaganym czasie więc wymienili na nowy egzemplarz.
Ok, tylko co z moim szkłem ochronnym za 100zł? Muszę teraz drugie kupić.
Określają to jakieś #prawakonsumenta ?
  • 13
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dzorcz: ziomek nie ma fizycznego dostępu do tamtego telefonu, po 2 - spróbuj przekleić szkło hartowane tak, żeby wyglądało 1:1 jak na pierwszym telefonie xddd
  • Odpowiedz
@lunga tak, okresla to z reguly informacja, ze serwis za dodatkowe akcesoria nie bierze odpowiedzialnosci. Tak samo nie powinno sie wysylac telefonu z karta pamieci. A skoro juz masz zamiar sie uoierac, mogles na wlasna odpowiedzialnosc zdjac szklo przed wyslaniem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@lunga: zresztą co tu dużo gadać, czytaj warunki gwarancji

Normalna sprawa. Zresztą jak udowodnisz, że szkło hartowane było naklejone w trakcie naprawy? Poza tym, to normalne, że serwisy zalecają ściągać szkła hartowane przed oddaniem telefonu na gwarancję, więc jeśli tego nie zrobiłeś, to jest to Twój problem. #prawakonsumenta xdddd
  • Odpowiedz
@lunga: 100zl? xD miało logo i certyfikat, że taka cena? xD

ESVNE 9H Hardness 4D Curved Edge Full Cover Tempered Glass for iphone 6 glass iPhone 7 Glass 6s 7 plus Screen Protector film
http://s.aliexpress.com/zuYzQv6Z?fromSns=Copy to Clipboard

12zl... 40 000szt sprzedanych
5zl... 75000szt sprzedanych ...

9H tempered glass For iphone X 8 4s 5 5s 5c SE 6 6s plus 7 plus screen protector protective guard film case cover clean kits
  • Odpowiedz
@lunga: kupuję najtańsze z aliexpress i trzymają się lepiej niż te drogie. Obecne mam pół roku, bez ryski i żadnego uszczerbku. Za cale 5zl xD
  • Odpowiedz
@Cabajo: Też jestem za tym żeby kupować tańszą i częściej zmieniać. Ale akurat tak wyszło żeby mieć od ręki na nowy telefon, a nie czekać 2 miesiące.
  • Odpowiedz
@lunga: rozumiem, też po zakupie na szybko kupiłem za 40zł. Potem kolejne aż w końcu stwierdzilem, że sprawdzę te za parę zł z aliexpress.
  • Odpowiedz