@young_mike: gruby tez niech nie #!$%@?, ze próbował bo z dwa razy potrenował z Jaca, a potem normalnie walenie w nochal i kociołki wiec faktycznie zajebiste checi, a teraz próbuje sie wywinąć, ze niby to wina Boxdela xD przeciez Boxdel dzwonił do WG na streamie i bedzie ta gala bodajze xDD
@kidflash: Ale on przynajmniej chciał walczyć xD Medusa, Rafon, Polak, Wardęga mu proponowali walkę, a potem nie nie, bo to będzie skaza na wizerunku. To po #!$%@? miał ćwiczyć, jak tylko na tym tracił, a było w 99% pewne, że nikt z nim nie powalczy (o guziku łysej #!$%@? nie wspomnę, bo to szmul na atencje i nie warto tracić na łysola czasu).
@marv0oo: no zgadzam sie w stu procentach ale to żadna nowość, boxdel to samo, WG na streamie wyzwanych mowi ze Boxdel od niego nie odbiera od tygodnia bo bawi sie w klauna i #!$%@? ma na organizacje i gali nie bedzie i nagle cudownym zbiegiem okoliczności Boxdel postanawia zadzwonić, no ja #!$%@? szczyt wszystkiego xD mam wrażenie, ze najbardziej w porządku sa wlasnie ci wyzwani których miałem za najwiekszych #!$%@? ze
@kidflash: To jest w tym najdziwniejsze. Kiedyś myślałem, że typy z WS to totalna patola, ale jak się okazuje taki WG czy Ptyś stoją na mega poziomie i robią porządny content. A boxdel zachowuje się jak #!$%@? dziecko z bogatymi rodzicami, którzy mają na niego #!$%@?. Jest w coś mega zaangażowany, planuje, wydaje hajs, a tu #!$%@?, olewa to i idzie kupić po dwóch dniach nowe klocki. Na zasadzie "Tatus chce
@marv0oo: no zgadzam sie ponownie, najlepsze jest to, ze taki Ptyś to w ogole mimo udziału w takim programie na YouTube jest wlasnie jednym z tych którzy budują kanał nie na dramach i aferach, a graniu w gry i własnym kontencie jak za starych czasów, Wyzwani odpalają sie, rozmawiają, ale nie #!$%@? sie we wszystko co popadnie, sam Stifler zazwyczaj mowi, ze nie ich sprawa itd bo maja #!$%@? na to,
@kidflash: Jeśli walka boxdela ma być walką wieczoru to zapowiada się niezłe #!$%@? xD Łysy atencjusz który co chwila kłamał, że trenuje i nie może chlać dlatego nie chodzi do Magicala, a za plecami chodzi na jakieś live do gości 10k subów i robi drunk streamy vs Pan aferka
W Czechach odbył się antyrządowy manifest. Protestujący domagali się między innymi zaprzestania pomocy Ukrainie. Szacunki mówią, że w protestach udział wzięło 10 tysięcy osób.
Pokojowa naszywka Wagnera, wstążka świętego Jerzego i "Zetka".
Komentarz usunięty przez autora