#xiaomi #amazfit #amazfitbip Skąd pobrać dodatkowe tarcze bo w samym zegarku jest ich mało a apka mi fit też nie pozwala wyborem I chwalę się pod tagiem #zegarkiboners To mój trzeci zegarek w życiu zaraz po tym co dostałem na komunię i potem na osiemnastkę, nie licze tych cukierkowych xD
@Kutazzz polecam apke ma wyszukiwarkę, można znaleźć coś dla siebie: https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfaces po wybraniu i załadowaniu face'a w Watchfaces wchodzisz w ustawienia MiFit i wybierasz pierwszego skina (w apce MiFit nie będzie widać, że jest zmieniony ale po załadowaniu w zegarku się zmieni).
@Kutazzz: https://miuipolska.pl/forum/topic/31226-amazfit-bip-tarcze-bin/?page=2 - poczytaj wątek, generalnie rzecz sprowadza się najpierw do wgrania którejś z amazfita (zapisuje się w katalogu android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin)kopiujesz nazwę pliku, a następnie przypisujesz ją tarczy którą chcesz i podmieniasz pliki. Teraz musisz jeszcze raz musisz wgrać poprzez amazfit tą tarczę której nazwę zmieniłeś. Może napisałem nieco chaotycznie, ale jak raz to zrobisz to potem pójdzie z czapy. Dla ułatwienia dorzucam nazwy tarcz z amazfita
@kojos non stop działają powiadomienia. Mail Facebook Instagram bank i inne. Ja kupowałem na gearebst za 182 zł z wysyłką Belgium Post, szło 2 tygodnie
@megamamut akurat sekundnika nie mam ustawionego ale za to mierzenie pulsu co minutę. Zobaczę jak bedzie bateria trzymać. Szczerze mówiąc będę zadowolony jak wytrzyma mi tydzień.
@megamamut Sorki, że truję ci dupę ale mam jeszcze jedno pytanie. Nie widzę nigdzie opcji "stanu uśpienia" chciałbym by automatycznie w godzinach 22-6 zegarek nie mierzył tętna i nie wyświetlał powiadomień. Da się tak ustawiać w mifit lub innej apce?
Tak wygląda gęba człowieka, który żre i wozi się z rodzinką za nasze pieniądze z vipowskimi dojazdami do samolotu po całym świecie pod pretekstem wyjazdów służbowych #mkol #swinskiryj
Skąd pobrać dodatkowe tarcze bo w samym zegarku jest ich mało a apka mi fit też nie pozwala wyborem
I chwalę się pod tagiem #zegarkiboners
To mój trzeci zegarek w życiu zaraz po tym co dostałem na komunię i potem na osiemnastkę, nie licze tych cukierkowych xD
@lukaszlukasz: chronić chroni ale przy zdejmowaniu mi się ukryszył plastik na obudowie w jednym miejscu (kropeczka) :/
@gpawelpl Jak z baterią? Macie może porównanie do mi band 2? Gdzie kupić żeby było tanio a krótki czas oczekiwania. GPS dobrze łapie fixa?
@kojos ja mam ten zegarek od dziś więc o baterii to raczej nie mam się co wypowiadać
@kroool: tak, to ta apka tylko jakieś tam funkcje premium mam kupione bo były na promce za 5 zł w październiku chyba czy listopadzie.