Muszę się do czegoś przyznać. Jestem niczym ten ojciec fanatyk wędkarstwa w słynnej paście. A Xiaomi zaczyna mnie osaczać.
Zapakowałem swoją hulajnogę #xiaomi i jadę pociągiem z #gizycko do #krakow na otwarcie sklepu Xiaomi. Ponad 629 km żeby zobaczyć otwarcie sklepu i kolejkę jaka ustawi się po telefon za 49 zł.
Chyba muszę się leczyć bo jak mój syn dorośnie to będzie tu pisał pastę o mnie. Dobrze, że jeszcze pisać nie może bo już by pisał, że Xiaomi to się po domu wala.
@tHoePs w sumie nie planuje nic kupować. Może przy okazji uda się spotkać że znajomymi. Byłem już w Warszawie na otwarciu wyspy i na Mi Fan Festiwal więc kolejne trofeum do zdobycia.
Może kiedyś sklep Xiaomi będzie w każdym mieście jak biedronka a ja swoim wnukom powiem, że byłem jak otwierała się pierwsza wyspa i sklep w Polsce ( ͡º͜ʖ͡º)
Muszę się do czegoś przyznać. Jestem niczym ten ojciec fanatyk wędkarstwa w słynnej paście. A Xiaomi zaczyna mnie osaczać.
Zapakowałem swoją hulajnogę #xiaomi i jadę pociągiem z #gizycko do #krakow na otwarcie sklepu Xiaomi. Ponad 629 km żeby zobaczyć otwarcie sklepu i kolejkę jaka ustawi się po telefon za 49 zł.
Chyba muszę się leczyć bo jak mój syn dorośnie to będzie tu pisał pastę o mnie. Dobrze, że jeszcze pisać nie może bo już by pisał, że Xiaomi to się po domu wala.
Fotka musi być. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Może kiedyś sklep Xiaomi będzie w każdym mieście jak biedronka a ja swoim wnukom powiem, że byłem jak otwierała się pierwsza wyspa i sklep w Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mój pomysł na ładowanie telefonu z hulajnogi
http://s.aliexpress.com/nUBVnQjE?fromSns=Copy
@lukaszlukasz używam do kamery sportowej, telefon kilka razy ładowałem i daje radę a do tego mam dodatkowe oświetlenie przy emce.