Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@IcyHot pomijajac ze przekracza budzet prawie 4krotnie (xD) to ramki są minusem.
Nie chce duzego telefonu bo mi dobrze lezy w dloni (mimo ze lezy), tylko dlatego ze potrzebuje duzego wyswietlacza..
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@marcoly po prostu takie lubię. Przyzwyczailam się do 6" cali, dobrze mi się go obsluguje, oglada filmy, pisze wiadomości.
Teraz jak biorę cos mniejszego do łapki to wydają mi się straszne malutkie, niewygodnie mi się je uzytkuje. No juz nie mogę mieć mniejszego teledonu po prostu.

Zaraz padnie slynny argument o telefonie w kieszeni xD ale mowie ze od jakichs 15lat uzytkowania telefonów komorkowych nie wlozylam ich do kieszeni ano razu,
  • Odpowiedz
@Shyvana Gdy wejdzie bezramkowość na stałe będzie o wiele prościej spełnić Twoje wymagania ( ͡º ͜ʖ͡º) Masz tylko trochę mały budżet, bo tak to Mi Mix 2 byłby w porządku, 5.99" i aparat jest "średni"
  • Odpowiedz
@Shyvana: jak odpowiada ci jakość zdjęć z telefonu twojego niebieskiego (sadząc po cenie to Redmi 4X) to bierz mi max 2 bez zająknięcia, gorszego aparatu raczej nie ma, aparaty w xiaomi są kijowe tylko względem górnopółkowców iphone, sony i samsung, wątpię, żeby smartfon którejkolwiek z tych marek w przedziale cenowym mi max 2 robił jakieś zajebiście lepsze fotki
@marcoly: nie, że będzie jej w kieszeni przeszkadzał, różowe to
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@maniel on ma zdaje się redmi 3 pro.

Podobają mi się pewnie dlatego że w moim telefonie aparat się popsul i w ogóle nie focusuje, nie łapie ostrości xD
Ja nie jestem żadnym forografem amatorem, ja chcę żeby mi po prostu ładnie zfocusowalo i nie przeklamalo kolorów jak robię zdjecie stylizacji paznokci żeby wstawić na fanpejdz xD

I wiadomo ze nie oczekuje jakości lustrzanki w telefonie xD ani nawet flagowcow bo
  • Odpowiedz