Aktywne Wpisy
qksgh +249
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
MyOwnWorstEnemy +265
Urojenia tego typu
#samochodyelektryczne
#samochodyelektryczne
Mam dla plusujących dwa bilety VIP na mój koncert premierowy z płyty Pawbeats OUT, który odbędzie się 13 kwietnia 2018 w Auli UMK w Toruniu.
Wśród gości wykonawcy z mojej nadchodzącej płyty oraz innych płyt. W tej chwili wydaję płytę całkowicie własnym sumptem, koncert organizuję również samodzielnie przy pomocy przyjaciół
Wydarzenie na fb tutaj
Oczywiście temat książeczki i wpisu w niej jest aktualny i jak tylko będzie, to wrzucę tu screena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcesz bilet, dawaj plusa :)
Losowanie przez mirkorandom, powodzenia :)
#rozdajo #muzyka #koncert #pawbeats #rap #chwalesie
Bilety polecą najpewniej na początku przyszłego tygodnia
Koncert "siedzący" w Auli, band live plus multum gości, których przedstawiać będę po kolei :)
Ceny od 79, po koncercie after party
Generalnie jeśli ktoś już u nas był to zna klimat tych występów i afterów i nieskromnie powiem, że jest niepowtarzalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
robisz fajną robotę! powodzenia!
Bo myślę, że "zdrady" nikt by już nie zarzucił, a z kolei rzekomy konflikt naszych miast jest stale nakręcany. Dlatego zachęcam innych twórców do takich ruchów, myślę, że event będzie kozacki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawbeats: kiedy rozwiązanie rozdajo?