Ten człowiek nie jest normalny xDD ( ͡°͜ʖ͡°) Sukces na YouTube chyba odciął mu mózg totalnie i za "akcję charytatywną" uważa rajda i zdonejtowanie jakiegoś niepełnosprawnego streamera... To niezły samarytanin XD Ale zamykam już mordę, bo o nim mozna tylko pisać DOBRZE, ALBO WCALE co mieliśmy okazję przeczytać w jego najnowszym poście na FB ( ͡°͜ʖ͡°)
@Balwanek_i_platki_sniegu: Gdybym nie spamowal boxdelowi na wykop gural nawet by nie wiedzial ze pawel lubacha istnieje rudy obludnik do windy z nim i na dziure
@Balwanek_i_platki_sniegu: Nieźle się uśmiałem. #gural może ty zrób strema i pokaż nam te swoje dobre rzeczy, z chęcią bym je zobaczył. Tylko nie zapominaj, że strema skończył byś w 10 minut, bo nie wiele ich jest. Jawna pedo.... hipokryzjo.
@Balwanek_i_platki_sniegu: Kościół katolicki miesza się w politykę i społeczność.. Jak najbardziej jestem za aborcją, z adnotacją * można usuwać do 30 roku życia ( ͡°͜ʖ͡°)
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Sukces na YouTube chyba odciął mu mózg totalnie i za "akcję charytatywną" uważa rajda i zdonejtowanie jakiegoś niepełnosprawnego streamera... To niezły samarytanin XD
Ale zamykam już mordę, bo o nim mozna tylko pisać DOBRZE, ALBO WCALE co mieliśmy okazję przeczytać w jego najnowszym poście na FB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gural #danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora