Witam. Kontynuujemy teraz piwa owocowe. Jako pierwsze dwa (przejęły ponad 55% stawki) odpadają: Kustosz i Argus. Kilkanascie osób pisało, że "gówniana wykreślanka, bo nie pijecie", ale zróbmy coś też dla różowych :P. Wszystkie piwa są smakowe: albo jabłkowe albo cytrynowe! Somersby nie jest cydrem, tylko napojem piwnym, a Dziki Sad połączeniem piwa z cydrem! Czytajcie etkiety produktów które pijecie ;) Dużo propozycji dodstałem i spokojnie; będzie wszystko; musztardy, colę, napoje, majonezy, kiełbasy itd ;) Także głosujcie teraz na NAJGORSZE piwo owocowe! Te które będzie miało najwiecej głosów odpadnie jako pierwsze! Zapraszam również do obserwowania mojego autoskiego tagu z tymi wykreślankami zwiazanymi czyli -----> #wykopowawykreslanka (i wczoraj dobiliśmy do 900 obserwujących. Dzięki!)
@GuziQ: Nie, po prostu widzisz ile tekstu. A średnio pewnie 80% wykopków go nie gada @MikelThief: Z czym? @Taki_Sobie: Wołam plusujących! @szancik: To znaczy? Wykreslanka czy ranking? W razie czego, były z dwa miesiace temu, jak tag nie był tak popularny
@oba-manigger: nie rozumiem, tak godzi smakowe piwo w dume niektorych? XD przeciez spoko sprawa machnac jedne max dwa zimne radlerki w wakacyjne popoludnie nad woda, bez przesady
dla różowych :P. Wszystkie piwa są smakowe: albo jabłkowe albo cytrynowe! Somersby nie jest cydrem, tylko napojem piwnym, a Dziki Sad połączeniem piwa z cydrem! Czytajcie etkiety produktów które pijecie ;)
Dużo propozycji dodstałem i spokojnie; będzie wszystko; musztardy, colę, napoje, majonezy, kiełbasy itd ;) Także głosujcie teraz na NAJGORSZE piwo owocowe! Te które będzie miało najwiecej
głosów odpadnie jako pierwsze! Zapraszam również do obserwowania mojego autoskiego tagu z tymi wykreślankami zwiazanymi czyli -----> #wykopowawykreslanka (i wczoraj dobiliśmy do 900 obserwujących. Dzięki!)
Wybierz najgorsze!
EDIT: #!$%@?ło mi się, okocim oczywiście jest najlepszy.
dodatkowo można już na tym etapie wiele przewidzieć
@MikelThief: Z czym?
@Taki_Sobie: Wołam plusujących!
@szancik: To znaczy? Wykreslanka czy ranking? W razie czego, były z dwa miesiace temu, jak tag nie był tak popularny