Siema! Czy ktoś może polecić domek letniskowy dla 8 osób na majówkę na Mazurach? Cena do 70 za głowę. Nie znam Mazur, także fajnie byłoby w jakieś ciekawej lokalizacji dającej duże możliwości spędzania wolnego czasu ;)
http://mazury.www4b.pl/s/Domki-letniskowe Byłem tu 2 lata temu, własne zejście do jeziora, kajaki, rowerki w cenie. Można ruszyć na żagle. Nie pamiętam niestety jak wyglądało cenowo. Byliśmy w 14 os:)
Widzę, że jest zmasowany atak na mnie i na @Szinako oczerniający nas, że jesteśmy rzekomo trollami/botami. A prawda jest taka, że nie ma drugich takich tutaj jak my, którzy tak mocno wspierają Ukrainę. #wojna #ukraina #rosja
Czy ktoś może polecić domek letniskowy dla 8 osób na majówkę na Mazurach? Cena do 70 za głowę. Nie znam Mazur, także fajnie byłoby w jakieś ciekawej lokalizacji dającej duże możliwości spędzania wolnego czasu ;)
#majowka #wakacje #mazury #kiciochpyta
Byłem tu 2 lata temu, własne zejście do jeziora, kajaki, rowerki w cenie. Można ruszyć na żagle. Nie pamiętam niestety jak wyglądało cenowo. Byliśmy w 14 os:)