Dobra, skoro mam już tipy jak wyjść z #bronze , to może ktoś chętny do duo dziś (02.03.2018) ok 16-17 na kilka godzinek? Wymagam jedynie discorda / tsa i chęci pomocy wyjścia z tego #elohell . Ktoś coś? #lol #leagueoflegends
@taladala: nie wiem po co miałbym używać tsa w carrowaniu bronza to wyższej dywizji. Nie lepiej żebyś tam siedział i się nauczył gry?, jak potem ogarniesz to sam wejdziesz wyżej bez problemu.
@taladala: w twoim teamie jest 5 osób, w enemy jest 5 osób, statystycznie na 50 gier, będziecie mieć tę samą liczbę trolli i afkerów, z tym że ty jesteś 1/5 teamu, więc jeśli jesteś naprawdę tak wspaniały, to macie większą szansę na wygraną. Przecież jak ktoś cię wykeruje to wrócisz tam.
@taladala: Oj nie kłam, że co 1-2 mecz. Jeżeli jesteś w bronzie i z bronzu nie potrafisz wyjść, tzn. że jest to twoja dywizja. Typowe - bądź słaby, narzekaj na innych xD
@taladala: Swego czasu wyprowadzałem jakiegoś węgra z bronzu do golda, boostujac przy okazji konto ziomka, bedac samemu zaledwie na poziomie niskiego diaxa, Obydwaj siedzieli pozniej w g5 do konca sezonu. Wyjdz sam z bronzu, nauczysz się duzo wiecej, samemu przebijalem się z b3 xd
Nie lepiej żebyś tam siedział i się nauczył gry?, jak potem ogarniesz to sam wejdziesz wyżej bez problemu.
w twoim teamie jest 5 osób, w enemy jest 5 osób, statystycznie na 50 gier, będziecie mieć tę samą liczbę trolli i afkerów, z tym że ty jesteś 1/5 teamu, więc jeśli jesteś naprawdę tak wspaniały, to macie większą szansę na wygraną.
Przecież jak ktoś cię wykeruje to wrócisz tam.
Typowe - bądź słaby, narzekaj na innych xD
Komentarz usunięty przez autora
Zalatw mi konto i cie boostne