Aktywne Wpisy
PanMuchomorekk +47
Dochodzac do 30 uświadomiłem sobie - jak życie szybko przemija. Praca, dom, trening, zwiększanie kompetencji, czill. Powtórz. Chwila wytchnienia na weekend. Powtórz. Jeb rok. Drugi. Trzeci. Na razie uczę się już mniej przejmować pracą, bo to człowieka może szybko zamęczyć i zamydlić mu, co tak naprawdę się liczy. Co dalej to nie wiem. Przykro się ogląda coraz starszych rodziców. Mam świadomość, że w każdy już dzień może ich zabraknąć. Stare znajomości pokończone.
pamparam2 +136
Sto lat Kamil!
W grudniu można było pobrać za darmo pierwszy odcinek Hitmana.
Jeżeli dodaliście sobie wtedy tą gre do biblioteki to możecie teraz zrobić upgrade do Edycji Gry Roku, która zawiera wszystko z pierwszego sezonu gry oraz dodatkową kampanię "Pacjent Zero".
Hitman: Rozszerznie do Edycji Gry Roku - 71 zł.
Oferta ważna do 27.02 00:59
#psprices #ps4
IMO Rozgrzeszenie było najgorszym Hitmanem a "2017" jest najlepszym.
Rozgrzeszenie to bardziej gra akcji o korytarzowych levelach a Hitman to skradanka z 3x większym i całkowicie otwartymi światami.
Nie jest to też gra stricte fabularna - fabuła występuje tylko w cut scenkach ale imo jest o wiele lepsza, bardziej filmowa i realistyczniejsza
@laki1: jak coś to przypominam kolejny raz - cena obowiązuje do 1 w nocy czyli jak rano wstaniesz to nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tutaj pisze ze to upgrade do podstawki, a podstawka jest "kostenlos" czyli za darmo