Wpis z mikrobloga

Prezydent Słupska zapewnił, że dla dobra swojego miasta zrobi wszystko. Jak stwierdził, "Dla Słupska pojedzie nawet do Los Angeles".

Ależ poświęcenie... Brawo #slupsk, widzicie, ile Wasz prezydent jest w stanie wycierpieć, dla Was, dla Waszego miasta, dla Waszego dobra?
Nawet do Los Angeles! Nawet!

Myślałem, że ja ze swoją gotowością dla mojej firmy, żeby polecieć nawet na Bali czy Kanary byłem naiwnym, zapatrzonym w firmę męczennikiem, ale martyrologia Pana Biedronia jest plasuje go zaraz za jezusową.

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@the_white_crystal:
No pewnie, ale mi go, że on taki cierpi dla wspólnego dobra. (,)
Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
  • Odpowiedz
@the_white_crystal:
A skąd! Jestem oburzony takim zarzutem!
Jestem pełen podziwu dla Pana Biedronia za jego bezinteresowne oddanie dla Słupska, jego pełne poświęcenie i gotowość do podróży w najmniej przyjemne miejsca świata!

Nawet moja babcia, która jak jej na czymś zależało mówiła, że wskoczyłaby w ogień, jak jej bardzo zależało, to mówiła, że poszłaby nawet za diabłem do piekła, nie odważyła się nigdy zadeklarować podróży do LA!

Pilnujcie go jak oka
  • Odpowiedz
@Polinik Nie jest bohater, po prostu ustawia ludzi na odpowiednich stanowiskach, ale #!$%@? się, że sobie gdzieś jeździ co jest ostatnio modne wśród krytyków Biedronia to rak totalny.
  • Odpowiedz