Wpis z mikrobloga

Witam. Bylem tu glownie obserwatorem. Rynek krypto obserwuje od listopada wiec jestem lamusem. Czytałem przed chwila artykuł o kilku coinach ktore od 2018 nie tracą a zyskują. Chodzi mi o VeChain. Na początku rokuu skończyła z 2.29 i dobila na 9.7. Platforma
obsługuje łancuch dostaw i korzysta z niej wiele chinskich firm. Z racji ze dzis konczy sie tam nowy rok i na dniach chinole wroca do pracy rynek ma teraz przestuj.
majfreny dopiero wysylke zaczynają za tydzień. Moze dzięki temu ruchowi przeskoczy dyszke.
Jakie wasze zdanie mirki ?
#kryptowaluty #bitcoin #vechain

( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@staryalejary11 czytalem ze wiele chisnkich firm już korzysta.
"VeChain oferuje również specyficzne rozwiązania, wyszczególnione na stronie internetowej, dotyczące towarów luksusowych, handlu detalicznego, logistyki łańcucha chłodniczego i ogólnego przemysłu logistycznego."
  • Odpowiedz
@dpc8: przecież 3 miliardy MC nie znaczy, że ktoś kupił 3 miliardy VEN. Taki market cap można nabić mając kilka baniek i dobry marketing. A Vechain ma marketing zajebisty.

bo ma kilka partnerstw, które nic nie znaczą.

Doczytaj i się wypowiadaj, nie będziesz się ośmieszał.
  • Odpowiedz
@sztangista4: Ven to dobry projekt by zainwestować bo ma przed sobą 2 eventy. 26 lutego jest rebranding(zmiana na VET) i być może przedstawienie kolejnego partnera jakim może być BMW albo CISCO. W czerwcu rusza mainet co jest krokiem milowym projektu. Jak bedzie mainnet za posiadanie VENa bedziesz dostawał dodatkowo THORa (tak samo jak przy NEO I GAS). Thor to główna waluta za jaką będzie się robiło transakcje za śledzenie przedmiotów.
  • Odpowiedz
@pkub dokładnie. Sam projekt profesjonalnie prowadzony, mają team ponad 50 devów.

CEO Vechaina w poprzednim tygodniu miał spotkanie z wice-premierem Belgii by obgadać ewentualną współpracę.
  • Odpowiedz
@staryalejary11: yep. Jak dla mnie jedyny coin, który coś robi i po partnerach widać, że to nie jest jakieś g---o typu vibe czy ciągle przesuwany lisk(gdzie uważam ze projekt fajny, ale albo maja słaby zespół który nie wie co robi albo juz dawno projekt ich przerósł, bo ja jestem programistą i nie wyobrażam sobie by przy estymacji czasu pomylić się o 2 lata xD). A co do VENA w czerwcu
  • Odpowiedz