Aktywne Wpisy
gracilis +205
Pracuję sobie w szpitalu i mam czas pracy według umowy o pracę 7h i 35minut/dobę i kontakt ze środowiskiem radioaktywnym.
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
czerwonykomuch +372
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Nie chodzi mi o jakieś historie, że komuś się popsuł, a komuś innemu chodzi bez problemu.
Tylko konkretne informacje co jest ewentualnie #!$%@? pod względem konstrukcyjnym.
Druga sprawa, to skrzynia. W V6 razem z napędem Q4 jest F40, a więc chyba znaczne mniej problematyczna, niż M32?
Trzecia sprawa sam napęd Q4, ale o tym to nigdy złego słowa nie słyszałem.
No pojawiła się fajna, czerwona Brera V6 Q4 i znów serce bierze górę nad rozumem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alfaromeo #alfaholicy
Q4 jest na Torsenie więc bezproblemowy ale podczas jazdy próbnej wsł#!$%@? się dobrze czy aby coś nie #!$%@? w tylnym moście (jak był katowany to Święty Boże nie pomoże)
AF40
Wygląda na świeżo wymalowaną.
@findmeandkillme:
Z czasem to się nie spieszy, natomiast problmem jest ilość samochodów
Cena jak najbardziej odpowiednia. Zadbane poliftowe modele z tym silnikiem zaczynają się od około 38 tysięcy i kończą właśnie na 45. Mam ją prawie dwa lata, zrobiłem nią już
A jak wygląda sprawa korozji w wersjach po liftingu? Dzisiaj oglądałem wersje przed liftem i w niektórych