Aktywne Wpisy
SmugglerFan +17
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
ZiobroZaskoczenia +140
Najgłupszy serial jaki powstał kiedykolwiek, żartami na poziomie serialu Graczykowie albo innego dna rodem z Polskich kabaretów.
#takaprawda #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
1. Nie ma jedynie słusznej odpowiedzi na to pytanie. Każdy człowiek jest inny. Jedne laski kręcą samce alfa, muskuły, siła i męskość. Inne oczekują bycia czułym, troskliwym. To co jedną podnieca, inną zniechęca. Jeżeli ktoś myśli, że jest jeden sposób na zdobycie kobiety to #przegryw mocno
2. Niezależnie od powyższego, śmiem wysnuć tezę, że liczba lasek, które lecą na ryk silnika jest bliska zeru.. ( ͡° ͜ʖ ͡
laski się tym jarają, ale to specyficzny typ kobiet którego raczej nie polecałybym na żonę xD