Aktywne Wpisy
ziuaxa +103
Pomysł: po maturze 9 miesięcy szkolenia wojskowego obowiązkowego dla wszystkich
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
Efekt w sztucznym świetle na załączonym obrazku :((
Przyklejane zaraz po odklejeniu oryginalnej foli. Próbowałem też czyścić załączonymi ściereczkami, ale dalej to samo.. miał ktoś podobny problem, wchłonie się to?
W komentarzu zdjęcie przy świetle dziennym.
#android #szklohartowane #oneplus5t
Co #!$%@?łem? Zawsze odtłuszczałem tylko rogi, zaraz po odklejeniu starej folii/ szkło. Nigdy nie miałem takiego problemu, może ta folia po odklejeniu zostawiła jakaś powloke?
@matti05 dzięki za info. Mam mocolo na redmi note 4 i było bezproblemowo.
Po wstępnym szukaniu to efekt zwany Newton rings. Przez to,że na krawędziach szkła jest taśma dwustronna, powierzchnia szkła nie przylega idealnie do ekranu i odbija się światło tworząc ten efekt..
https://www.wykop.pl/link/4146241/czy-allegro-usuwa-negatywne-komentarze-swoich-super-sprzedawcow/
W filmiku więcej info LINK
miałem coś takiego na redmi i po kilku dniach osłabło a potem zniknęło